Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Segrestor

jo, ale opice sou zvířata, zvířata nerozlišuji, jestli teď mrdají bratrance a nebo ségru, je to jejich přirozenost abych zachovali druh, ale opice se postupně vyvinula v člověka a tady už je incest zakázaný, špatný a rozhodně né normální, nezachovává se tím druh nebo tak nějak, ale Adam a Eva a jejich děti a děti jejich dětí byli zplozený z incestu a to už byli na úrovni člověka a né zvířete, takže pomyšlení že sem z incestu zplozený ve mně vyvolává dávicí efekt 

na příspěvěk reagoval Segrestor

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Kto hovoril o neverení v Ježiša. Ja som písal zosmiešnenie. O čo to dnes učia na češtine, keď ľudia ani nepoznajú význam slova.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , ywo666

Yoshi: Protože na to, že v něco nevěříš, v to máš docela jasnou představu. Není to hodné zamyšlení? :)

ywo: Ty narozdíl od Yoshiho nevěříš už ani v Ježíše? Ach, co se to dnes učí v dějepise? :)

na příspěvěk reagoval ywo666, Yoshitsune

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Badmaniak

a jak si ho mám tedy představovat ? jako strom ? no pokuď existuje, tak je přece nejlepší se mu vysmát a pokuď nexistuje, tak se vysměju nebi takže asi tak 

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Zvláštní, že si představuješ Boha jen jako vousáče na nebi. :)

A zvláštní, že říkáš, že je třeba se vysmát Bohu do obličeje a přitom v něj nevěříš. :) Není to nakonec tak, že v něj v nitru věříš jako všichni a proto se ho tolik lidí snaží mermomoci popírat?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Badmaniak

ha ha ha ha ha jak bych na to asi tak mohl doplatit ??? sem koukal na nebe a žádného vousáče co si nechá říkat bůh sem neviděl, asi ho Kratos zabil ha ha ha ha ha :D

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Badmaniak

To jako jo, no, ten sen při umírání u závěrečných titlí byl možná až moc. Já dal zase hvězdu navíc za Reynoldsův dabing obou zvířat.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Teda to bylo. :)

Čekal jsem komedii s Ryanem a vypadalo to na tuctovou romantiku, kdy pálí po jedné, zatímco po něm bude toužit druhá. Pak tu první proháněl po lese s nožem, tak jsem čekal že to bude solidní sranda, až to bude vysvětlovat. A bum, najednou se to rozjelo tam kde jsem vůbec nečekal. :)

Krásný film o tom, jak to vidí schizofrenní psychopat ze své strany. Nakonec, jsou to taky lidi, jen nemocní a sami sebe nechápou.

Mě to teda absolutně dostalo, a skončit to posledním vydechnutím na bowlingu dám pět hvězd. Ale za zesměšnění nebe a Ježíše bohužel hvězdu ubírám....

na příspěvěk reagoval Wysch

 (hodnocení, recenze)

Bez traileru, bez anotace. A pak WTF? Ty kráso, tohle byla jízda. Dlouho jsem se u filmu takhle nepobavil.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

sniper18 , playboxguest

Asi ich zmiatli tie zvieratká ;-) Ale tiež som videl veľa podobného. Pre mňa jeden z najoriginálnejších aspektov vyplýva z obsadenia, keď sa pozrieme, kde jednotlivý herci hrali a aké majú skúsenosti napríklad s hororovým žánrom (ktorý je tu trochu parodovaný). Inak najmä vkusné a zručné spojenie žánrov, no nič, čo by ma totálne posadilo na zadok. Zrejme málokto z nich má skúsenosti so starými filmami Petera Jacksona, Sama Raimiho či Tima Burtona.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Film to bol dobrý, ale to najdivnejšie ohľadom neho mi aj tak príde len ten humbuk ohľadom jeho údajnej divnosti. Mne to prišlo ako úplne štandardná čiernohumorná komédia/thriller, nič originálne a ani skutočne divné som tu nepostrehol. 

na příspěvěk reagoval playboxguest, Madsbender, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Popravdě řečeno, tohle je tak divnej film, že zatím nevím ani co k němu napsat.

na příspěvěk reagoval ywo666

Reklama

Reklama