Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

Warle 

všechny recenze uživatele

Hergot to byla pitchovina. :D Naprosto ujeté béčko, u kterého nevíte, jestli zaslouží odpad za to, jak neskutečně stupidní je a jak moc nedává smysl a je plné kýčů, klišé a příšerných hereckých výkonů, nebo plnej počet za tu odvahu narvat do jednoho filmu Hitlera, Stalina, papeže, Margaret Thatcherovou, džihád a další nespočet osobností bez ohledu na to, jestli je čeká žaloba za užití, nebo ne. Narážky na Apple a Donalda Trumpa ale bezvadné. :D Příběhové slabší, herecky a muzikou též, ale jako jednohubka za mě solidní ujeťárna. Díky tomu, že se film zřejmě nebere nějak extra vážně, tak asi kolem 55%. Kdyby to ale nebylo myšlené jako satira, tak by to bylo o pár procent méně. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka vtipnej stránky, tak je to o dosť slabšie ako prvá časť. Čo sa týka technického spracovania, pokrok jasne vidieť a je to také "zvláštne" prepojenie Voyage to the Moon a Journey to the center of the Earth a k tomu uletená sci-fi náckovská paródia šmrncnutá applom, nokiou atď. Tú tretiu časť by som ešte zvládol. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne utrhnuté z reťazí, ako jeho starší braček. A nieje to na škodu. Toto proste inak vyzerať nemohlo, pretože by to stratilo svoju podstatu a význam. Má to áčkové vizuálne parametre a chuť podradného béčka, ktoré sa točili v hojnom počte v minulých, dávnejších dekádach. V časoch, keď si každý neštúdiový producent myslel, že točí najväčší filmový šláger v histórii. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud někdy vyjde žebříček největších kokotin co kdy vznikly a netočilo to Asylum tohle bude na předních místech. Upřímně lituji všechny co tomu dají více jak 2 hvězdy jelikož jim musí stačit ke spokojenosti hodně málo a vtipné by jim přišlo nejspíše i to kdyby se tam počůralo malé dítě a ještě více lituji ty lidi co na to přispěly jelikož než na to dat prachy to jich radši spláchnu do záchodu a vyšlo by to lépe .Už jednička nebyla nic světoborného, ale proti tomuhle byla boží. Celý film je neskutečně stupidní mlátí se ze lidé s dinosaury mobily zde zničí celou vesmírnou loď a vtipově než tohle je vtipnější i groteska Pat Mat případně klipy od Lollipopz. 5 procent za ty 2 vybuchlé mobily. P.s. pokud se náhodou těšíte na toho Hitlera nechte si zajít chuť je tam tak 5 minut. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička mne bavila hodně, tento sequel se moc nepovedl. Příběh byl dost mizerný a pravděpodobně si to mysleli i tvůrci, jelikož ho většinu času ignorovali a film je tak plný nenavazujících scén s dost doslovnými pokusy o gagy. O hercích, krom Udo Kiera, prakticky ani nemá smysl hovořit, v různých amatérských počinech by člověk našel mnohem lepší výkony. Na jedno letmé podívání asi OK, škoda že dvojka tak daleko zaostala za jedničkou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích se objevují kresby z Voynichova rukopisu. Jedná se o tajemnou ilustrovanou knihu napsanou neznámým písmem, která je předmětem zájmu mnoha kryptologů a má spojitost s českými zeměmi, jelikož zde byla možná napsána. (pajik)
  • Na film se vybralo přes 600 tisíc dolarů na Indiegogo.com. Za vyšší příspěvek vás mohl ve filmu např. sežrat T-Rex. (BloodMax)

Reklama

Reklama