Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neskutočná tragédia a vrchol neherectva v trápnom podaní. Hrušinský nejml. by sa mal vzdať svojho mena, pretože mu robí len hanbu. S tým ksichtom ho skoro ako päťdesiatnika obsadia do role dobre že nie puberťáka. Ďalší neherci sú Cíl a Vojtek, ktorým hodiny herectva dával asi Buratino. Príbeh je tak plytký, že je nakoniec reklamou pre Michala Davida a jeho turné. Vďaka aspoň za pár vkusných pesničiek a občasné objavenie sa Petry Svobody. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

" Decibely lásky " jsou špatný film se skvělým soundtrackem. Čekal jsem něco jako další Discopříběh a dostal jsem film bez logiky, který ani nikam nesměřuje. Závěr filmu je též velmi špatný, ale to mě vlastně ani nepřekvapilo. Herci neměli co hrát, dialogy jsou špatně napsané. Neherce raději hodnotit nebudu. Jediný co se můžu pochválit je ta hudba a choreografie. Co říci na závěr: Pokud nemusíte hity Michala Davida a nejste velký fanoušek města Plzeň, tak s tímto dílem neztrácejte čas. V opačném případě si užijete aspoň soundtrack, jako tomu bylo v mém případě. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Explicitně latentní erotika. Holky vybírané do tohohle filmu (včetně komparsistek), jejich trička a to co mají pod nimi - zajímavost číslo 1. Prostředí Plzně a pro fanoušky (moc nejsem) MD nová aranžmá jeho písniček - zajímavost 2. No a prostředí popelářského vozu a zpívající fotbalista - nezajímavost 3. Nechápu, že Halík nerežíruje Ulici, fakt by mu to šlo. Mohl by si s sebou vzít staršího Rudu, protože ten už je fakt trapnej. Herce opravdu nemá cenu komentovat, kamera zoufale rutinní, líbila se choreografie, o scénáři nemá cenu přemýšlet. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád Discopříběhy, ale přestože se tvůrci od nich distancovali, podobností je dost. Nevěřil jsem tedy zdejšímu hodnocení a podíval se na film, přece nemůže být tak špatný, jak je zde popisováno. Ale byl. Už po několika minutách jsem začal litovat, že jsem se raději nedíval v TV na Supertornádo a těšil jsem se, že po skončení Decibelů budou dávat Turbotarantule na spravení chuti. Pochopil jsem také, proč je zde často zmiňován bývalý fotbalista. Hraje totiž v rámci svých schopností lépe, než mnozí profesionální herci. Těžko bych Decibely označil i za film. Je to spíše taková koláž poslepovaná ze skečů a vstupů postav, které se objevují a odcházejí, tu mluví, jindy zpívají, ale často nevíme proč. Příběh chybí, motivaci postav neznáme a závěr je konstatování, že láska hory přenáší. Děkuji, nikdy více. ()

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem dostal Decibely k Vánocům jako vtip a protože jsem masochista, narval jsem DVD do mechaniky a orgie mohly začít. Po zhruba 5 minutách jsme všichni věděli, že peklo existuje. Po asi dalších deseti, že Nebe není. Když se oprostíme od faktu, že songy Míši Davida jsou do jednoho naprosto k zblití a dobrovolně je poslouchají jenom idioti, jejichž rodiče jsou sourozenci a podíváme se na samotný film, zjistíme, že krom obrazu už tam nic jiného není. Logika, hloubka, byť i základní kostra děje, to všechno si dalo v Decibelech pohov. I tak základní věc, jako je tancování, v tomto kvazimuzikálu nebylo. Proč takové věci vznikají? Proč se u nás najde dost lidí, kteří na to jdou do kina??? PROČ?????? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Tento film podpořil Státní fond ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie a jedním z partnerů je Agrofert. (ČSFD)
  • Film Decibely lásky se točil v Plzni od 14. září 2015 do října 2015. První klapka padla v sanatoriu Vísky nedaleko Plzně. (max21)

Reklama

Reklama