Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já tyhle filmy mohu stále. Jen by to chtělo přitvrdit ve stylu SAW série. Tohle se mi líbilo, napětí to mělo, gradaci také, jen to překvapení v závěru tvůrcům nevyšlo, protože jsem to odhalil už v půli snímku. Ve filmu totiž zazní narážky, takže jsem asi nebyl sám, koho se překvapení netýkalo. Ale jinak, mohu doporučit jako velmi dobrou oddechovku. Je kratší než ten asijský a to mu jen prospělo. *** A PŮL ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě si originál už moc nepamatuji, ale vím že se mi líbil. Remake byl pro mě překvapivě taky slušný. Líbilo se mi jak všechno začlo nevině a ke konci se film změnil pomalu v syrové drama. Hlavně je tu skvělá proměna člověka v monstrum, scény s hlavním "hrdinou" byly skvěle napsané, ze začátku jsem tu jeho ubrečenost nesnášel ale pak když se otrkal jsme pro něj držel palce. Líbilo se mi že pořadatel soutěže je tu neznám až do samotného konce. Co se mi ale nelíbilo byl samotný konec, který pro mě udělal to že film pro mě díky tomu vyšuměl do prázdna Spoiler: takže díky tomu že Elliot zabije jednoho "čističe" přijde o všechno? Byla to jeho blbost a bylo to pro jedno velké Fuck you! SPOILER. Každopádně film se mi líbil, ale konec to až moc ničí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Pokud hledáte horor, tak zkuste jít o film vedle. Tohle nemá s hororem nic společného ani náznakem. Jedná se o čistokrevné drama s nepatrným nádechem thrilleru. Film se snaží hlásat poselství, že by lidé neměli za žádné peníze prodávat svoji důstojnost. Nápad, že nějaký retard plní za peníze úkoly, které mu dává nepřítel na telefonu, mi nepřijde kdovíjak úžasný, přesto nějaký potenciál přeci jen skrývá. Samozřejmě vše začíná nějakou tou trivialitou a postupně se přiostřuje. Hlavní zádrhelem tohoto filmu pro mě bylo žalostné obsazení. Kromě menší role Rona Perlmana, kterého mám rád, to byl nesympatický debil vedle otravného blbečka. Tím vůbec nejnesnesitelnějším byl samotný hlavní hrdina. Pokud je člověku nepříjemný pohled na hlavního hrdinu, tak si snímek užije jen ve výjimečném případě. Tohle nebyl jeden z těch případů. Pár úkolů bylo příjemných. Většinou se však jednalo o totální nesmysly. Jediné, co drží divákovu pozornost je očekávání, zda bude další úkol rovněž sračka, nebo zda se bude jednat o něco kreativního a zajímavého. Místy jsem přeci jen zvažoval udělení tří hvězd, neboť snímek postupně nabral celkem příjemné tempo. Nicméně závěr film neskutečným způsobem pohřbil. To, že druhým hráčem bude retardovaný bratr hlavního hrdiny, bylo ještě celkem průzračné a přibližně v polovině filmu to bylo dokonce nepřímo naznačené. To, že se hry účastnila skoro polovina města však už byl trošku zásah vedle a nepotěší zřejmě ani fakt, že na konci stojí před divákem více otázek než odpovědí. Lepší 2 hvězdy. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Puvodni original z roku 2006 jsem nevidel, takze nemuzu nadavat na to jak se jim zase dalsi hollywoodskej remake nepovedl a ze by je uz nemely tocit. V overallu pribeh zajimavej i celkem originalni, i kdyz sem se nemohl zbavit pocitu ze mi to pripomina nedavno zhlednute Cheap Thrills. Konec trosicku surprising, ale nic co by Vas vylozene posadilo na prdel. 3* = 65% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama