Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

erased

všechny recenze uživatele

Horor nebo thriller ani náhodou, pro diváka spíš ten ve filmu zmíněný snuff, a to pohříchu zábavný. Nadmíru se povedlo obsazení hlavní postavy, který typově přesně vystihuje ušlápnutého slušňáčka a zároveň se mu dá bez nejmenšího problému věřit jeho proměna. Určitě bych se sice nezlobil za větší roli Perlmanova policisty, prostřednictvím kterého by klidně mohlo jít dál i odkrývání pozadí této originální reality show, místo toho aby zůstalo u samoúčelných a ve výsledku i dost nesmyslných náznaků okultismu, ale přesto jsem s výsledkem nečekaně spokojený. ()

rollman1

všechny recenze uživatele

Aktualizace komentáře: Po zhlédnutí předlohy stejně musím nechat 4*, jelikož mi americký remake přišel brutálnější a více napínavější. Obě verze mají své klady a zápory. Tato verze má někdy nevýhodu v krátkých úkolech, ale na druhou stranu má víc lepších úkolů, které mě bavily o malinko víc než ve verzi původní. Původní verze je víc sýrovější, nechutnější a má epičtější finále. Obě verze mají něco do sebe, takže je fajn vidět oba kousky. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Flopik

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel , no toto sa mi páčilo. Dravé od začiatku, nápad skvelý a prevedenie výborné.Po krvavej stránke samozrejme žiadna sláva až na pár motorkárov ale inak som sa bavil. Herci hrali skvelo a moju pozornosť to udržalo dokonca kde som bol zvedavý ako to dopadne. Akurát na konci sa zachoval hl hrdina ako idiot ja by som prachy bral a nepýtal sa nič. U mňa zaslúžené 4*. ()

*CARNIFEX*

všechny recenze uživatele

Elliot sa nachádza v ťažkej životnej situácii. Potom ako nečakane prichádza o svoju prácu, uvedomuje si, že sa jeho život rozpadá ako domček z karát. Svojej tehotnej nastávajúcej nebude môcť splniť, čo si predsavzal, ťažko, mentálne chorého brata bude musieť uložiť do ústavu, a čo je najhoršie, do vlastného domu sa mu prisťahuje rasisticky senilný, neprispôsobivý otec. Keď už sa zdá, že zo zdanlivo neriešiteľnej situácie neexistuje východisko, zazvoní telefón. Hlas na druhej strane hovoru mu oznamuje radostnú správu. Elliot bol vybraný z pomedzi všetkých ľudí v núdzi a jeho život sa môže behom 36 hodín radikálne zmeniť k lepšiemu. Stačí splniť zdanlivo jednoduchých 13 úloh. Títo naši "bratia" z poza oceánu si ozaj nedajú pokoj. Remakovať tak úspešný snímok, ako bol "13 Beloved" chce poriadnu odvahu a drzosť zároveň. Nech je to už akokoľvek, Daniel Stamm dosiahol to, čo fanúšik hororu očakával. Teda dopredu odsúdenie na "neúspech". Chápem, že niektorým divákom sa film vďaka pomerne rýchlemu spádu deja bude páčiť ( nakoniec, zásluhou pár originálnych prvkov a slušnému gore to nebolo až také špatné ), no kvalitu originálu proste nedosahuje. Vytratil sa totiž emocionálny prvok, ktorý bol pre predošlý snímok, "vrcholom" úspechu. Každopádne, "13 Sins" uspokojí - 60%. ()

• V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)