Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu problém bylo,že je to takový domácí video,a to já příliš v oblibě nemám.Navíc je neskutečně vidět produkční vliv MTV,takže návštěva festivalu s provařenou hudbou MTV generace,zábava,nesmyslný výlety do nikam,a navíc neškodnej vzhled pro děti.Vlastně sem se ani nenudil,ale vidět to,je zbytečná ztráta času.30%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

„„Have you guys ever seen the movie Looper? No!“„ ale minimálne režisér by si ho mal pozrieť aspoň dvadsaťkrát a až tak začať točiť podobný time-loop movie pre pubertiakov, respektíve sci-fi verziu Projectu X, ktorý byť chcel byť Kronikou, ale nie je ničím, len Projectom Almanac. Prvá polovica je síce pomerne zábavná, aj napriek tomu, že dosť dlho trvá kým postavy konečne spojazdnia stroj času, ale mladé osadenstvo minimálne otravuje a celkom sa darí budovať aj záujem o to čo sa bude diať ďalej a ako sa s celou touto časovou slučkou tvorcovia pohrajú. Bohužiaľ, vôbec nijako! Druhá polovica je nezáživná a namiesto budovania deja sa venuje zbytočným aktivitám ako otravne dlhé pozeranie na postavy ako sa zabávajú na akomsi letnom plážovom festivale za doprovodu hudby z MTV, ako sa ústredný mladík snaží zachovať vzťah so svojou spolužiačkou neustálymi návratmi v čase (Really? Toto je prvé čo vás napadne keby ste sa mohli vracať v čase?!) a príbeh úplne stagnuje. Všetko je síce prehľadne natočené (bodaj by nie, keď na niečo podobné potrebovali 12 mil.), ale čo z toho, keď to je celé také nijaké, ani sa u toho nedá zasmiať, pretože to tvorcovia myslia zbytočne vážne, ani to nevyvoláva žiadne napätie, ani to nepotrápi mozgové bunky hrátkami s časom, nič. A v závere sa už scenárista do tých časových paradoxov zamotal do takej mieri, že sa z nich do konca filmu nevymotal. Ostala tak iba pachuť ďalšieho stereotypného found footage. Každopádne sa teším, kedy si už za pomoci XBoxu vyrobím tiež stroj času! CELKOVO: 2* (4/10) ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu, proste 5 hviezdičková záležitosť. Presne to mám rád. Potom sa ale začnú porušovať pravidlá, začne sa skákať, meniť sled udalostí, začne sa to motať, to vás núti rozmýšľať a v závere dostanete prvý pocit, že to celé pokazili, ale keď sa nad tým následne zamyslíte zistíte, že bol najlogickejší z celého filmu a inak to ani nemohlo byť. Ale vychytaní film, ktorý baví aj napriek horším pasážam a až do konca vás proste nepustí. 4 z 5 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Parta pitomců běhá tam a zpět a zpět a tam, jeden nebo jedna z nich to pořád točí a nic, pořád se nic neděje. Zajímalo by mě, kdo je takový idiot, aby pořád vše točil a to i při běhu. Dal jsem tomu asi čtyřicet minut a pořád se tam jen běhalo tam a zpět a zpět a tam a pořád to točil nějaký idiot a točil to i při běhu... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nerdi sice na amerických středních školách na úrovni tuzemských mateřských stále dostávají na prdel od vrhačů šišatého míče, ale ve jménu sraček jako Teorie hypu a debilního diváka bez vkusu zažívají svojí renesanci, kdy se už netočí jen povrchní a stupidní teen filmy o tom, jak třicetiletý model ztvárňující dvacetiletého kapitána fotbalového týmu chce mermomocí ošukat blonďatou roztleskávačku Kelly s umělýma kozama, aby těsně před závěrečnými titulky prozřel, sbalil nejhnusnější šprtku ve třídě, romanticky do ní zasunul a slavnostně si vystříkal dítě a manželství v protestanském kostele. Ne! Dnes už nic tak uboze povrchního neuvidíte. Dnes uvidíte 27letého modela hrajícího nesmělého nerda ze střední školy, který musí nejprve sestavit stroj času a až následně romanticky zasunout do perfektní roztleskávačky, která ale nemá umělý kozy. A to je kurva posun vpřed! Zcela překvapivě je to nuda jako prase a nedá se na to chvílemi dívat, až do doby, než konečně začne fungovat ten posranej stroj času, který brýlatý (aby to byl nerd a ne model) model s bandou rozkuřovačů konečně po hodině rozchodí. A přesně to mi stačilo, protože u teen filmů jsou moje očekávání a nároky asi stejné jako od hovna posypaného parmezánem na předehřátém talíři. Pokud máte hlad, ten parmezán (cestování časem) vám bude chutnat, přestože to hovno (zbytek filmu) bude naprosto nepoživatelný. Doufám, že jsem teď nějaké třináctileté holčičce touto erudovanou recenzí poradil, jestli říct tatínkovi, aby jí to ilegálně stáhl. 75% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)
  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama