Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Problém u cestování časem je ten, že když na konci nedají smysl, je špatný celý film. Už jsem pár failů viděl a Projekt minulost je tak na půl cesty. Celou dobu to člověka baví, ale konec je prostě nelogický. Chtěl bych si pokecat s režisérem, aby mi něco takového obhájil, ale do té doby zklamání. 50% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film,který jsem viděl jednou jedinkrát a tak to taky zůstane.Myslel jsem,že to bude daleko promyšlenější,ale toho jsem se nedočkal.Ani to sci-fi k tomu filmu nesedí.Herci byli docela nesympatičtí,ani je pořádně neznám.Kdyby si dali tvůrci větší práci s příběhem,neboť základní kostra ve filmu fungovala,mohlo to skončit lépe.Takto to je jen film,u kterého jsem po pěti minutách úplně zapomněl,že jsem ho viděl.I ta akční kamera tomu moc nepomáhala.Nápad dobrý,zpracování nic moc.Hodnocení:55% ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem díky hodnocení nic nečekala. Totálně mě překvapil. Hodnocení je zbytečně nízké. Vůbec jsem nemusela přemýšlet, kolik dám hvězdiček, protože tam nebylo vůbec co řešit. Samozřejmě u filmů o cestování časem se člověk na konci nevyhne přemýšlení nad tím, jestli tam dávalo všechno smysl a jestli scénáristé něco nepodcenili, nevynechali nebo nepřehnali, ale to prostě člověk nemůže řešit. Jinak to byla i parádní komedie a to v dobrém slova smyslu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných projektů jsme tu měli v poslední době víc. A některé byly docela šmrncovní. Mladí vzali do ruky kameru a zaznamenali něco, čím se odlišovali od ostatních. A to se vymkne kontrole. Tři hošani z Kroniky si dosyta užívali superschopností jako z X-Menů, tahle trojka (plus dvě sličné slečny) zase objeví kouzlo stroje času. Poznávací fáze je fajn, cukrová poleva až tolik nevadí, ve finále je to nicméně chaotické a nedotažené zároveň. A divák nemusí být dvakrát Einstein, aby pochopil, kam to všechno vede. Cílené je to pochopitelně na teenagerovské diváctvo, jež má přeci jenom menší nároky. Já ovšem solidní elán a solidní nadšení od tvůrců i tak cítil. A to se cení. ()

CzechGod odpad!

všechny recenze uživatele

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama