Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Recenze (133)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Pěkná, i když dějově jednoduchá česká komedie, která určitě stojí za zkouknutí. Na večér, kdy v tv nic není, se na to dá koukat.35%. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

JÁ VŽDYCKY PŘEMÝŠLÍM, JAK MOC VÁŽNĚ TO TEN MAGNUSEK VŽDYCKY MYSLÍ Už v prvních vteřinách filmu jsem se zarazil, co je to za kameru a připomínalo mi to spíš nějaký studentský film. Pak jsem se podíval sem a zjistil jsem, že kameramanovi bylo tou dobou 20 a měl za sebou nějaké své prvotiny. Producent evidentně ví, pro co sáhnout. Trapnost dialogů je do nebe volající. Herci s tím pak už nic lepšího nenadělají a v jejich provedení to je ještě žalostnější. Někdy mi je za ně trapně, čemu všemu jsou ochotni se propůjčit. A když jsem viděl tu šílenou délku filmu, tak jsem věděl, že to prostě nedokoukám ani za úplatek. KDYBY MAGNUSEK NECPAL PENÍZE DO FILMŮ ALE NAPŘÍKLAD DO DĚTSKÝCH DOMOVŮ, UDĚLAL BY LÍP ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Nedáš, nedá. Ale slečna s "hlubokým hlasem" prostě vždy pobavila.. Jinak děj naprosto banální, trapnost a zase trapnost. 10% ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Slova nedokážou popsat vývor, který jsem právě spatřil. Je to tak nesmírně chaotická, uřvaná slátanina a zároveň je to jeden z nehorších českých filmů vůbec. Zápletka nedává žádný smysl a postavy jsou buď nezajímavé, nebo to jsou stereotypy. Herecké výkony jsou otřesné a někdy přehrané. Prezentace je hrozná a hudba je otravná. Na tomhle filmu bych snad nenašel nic pozotivního ani pod mikroskopem. 0/10 ()

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání, i přes komentáře které tu jsou jsem čekal,že to bude o trochu lepší. Slibné téma, které je absolutně nedotažené. Ano je tam pár hlášek, které ovšem v kontextu celého filmu vyznívají poněkud strojeně a trapně. 90 minut jsem se v kině střídavě cítil trapně a střidavě se díval směrem k východu. Myslím,že se pan Magnusek po Bastardech vydal špatným směrem tahle komediální témata prostě neumí a možná mu nejsou ani blízká. ()

fafejt001 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu , ubohé , stupidní , vulgární , oplzlé , humus . . . . Šampon do vlasu z mého ocasu - říká Magnusek ve filmu , asi mu vážně hráblo . Nejhorší film za posledních 10 let . Fakt hrůůůůůůůza . Ubohost prvního stupně . ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Asi bych tohle veledílo, kde Magnusek hraje stereotypní buznu, dokoukala dál než do půlky, kdybych měla pocit, že mě překvapí, pobaví nebo se prostě něco stane. Bohužel si to nemyslím a dlabu na to. Tedy je pravda, že se postavy snaží hláškovat a vyprávět vtipy, ale prostě se mi jejich podání nelíbí. Tedy, přiznám se, jednou jsem se zasmála a to sice:"Jestli budeš řvát, tak ti utrhnu hlavu!" ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek si chtěl střihnout roli bukanýra, tak spolurežíroval největší fuck na pěkně dlouhou dobu. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Podle mě to na odpad není. Je to blbí, ale snad od toho neočekáváme něco vážnýho a chytrýho. Dělá si to prdele ze sebe a z ruznejch škatulek. A jestli opravdu takhle podobně to vypadá v modelingu tak jsem šťastnej člověk. /že tohle můj svět není./ Trochu to může dráždit. Pokud si myslíte že takovýhle názory a lidi nenajdete /jako ve filmu/ mám pocit že takovej lidí je. ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

Tušil jsem co asi uvidím a viděl jsem. Dlouho jsem přemýšlel jak hodnotit. Námět vlastně není špatný, nápad co za tím je je dobrý, ale to je právě to všechno. A protože hodnotím film tak musím jednoznačně hodnotit jako odpad a říkám si, že by někdo měl zaplatit ještě pokutu za to, že zničil dobrý nápad, dobrý námět. Prostě ne, je to hrozný film nedrží pohromadě. Příčí se mi v souvislosti s Modelkama psát slovo film, je to schrumáž záběrů seřazených za sebou. Jak něco takového mohl pustit režisér ven ? Když ne režisér tak jak střihač nebo dramaturg ? Role kameramana je mi také záhadou, jeho úlohou bylo asi jen šroubovat kameru na stativ, jinak nechápu na co jsem se díval. Tohle přeci nejde aby kdo si usmyslí tak pošle film do kina. Nechci volat po nějakých komisích co budou schvalovat zda film může do distribuce nebo ne, ale nějaká ochrana diváků kvůli takovým filmům by zavedena měla být! ()

Reklama

Reklama