Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 1

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (506)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jděte se vycpat kverulanti. Pro mě osobně svižnější, akčnější a nahláškovanější než jednička která nebyla špatná, ale na 4* to ještě nebylo. Tohle už jo. Cruise je ještě větší borec než v prvním díle má smrtící kecy a vůbec celá ta první půlka nabitá akcí a vtipy v pekelným tempu byla super. A taky mě zaujal ten zabiják co šel po Cruisovi a tý vojandě. Profík každým coulem navíc v úvodní bitce ústřední dvojici velice slušně naložil. Škoda, že to v tý půlce druhý trochu zamrzne s tím nástupem údajný Reacherovi dcery na scénu, který jsem po 5 minutách přál kulku do palice, takže pár chyb se najde, ale i tak jsem spokojenej. Doufám, že bude i trojka.75% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zwick a Cruise? Vôbec by som si nepomyslel, že by sa mohlo niečo pokaziť. Ale kazí sa. Ten cool hrdina z prvého dielu je tu sústavne dávaný do úzadia dvojicov sličných dám, ktorých herecké schopnosti pokryvkávajú a ich charakteristickosť kĺže po povrchu. Jack Reacher rieši pomerne závažný problém, ale vysporadúva sa s nimi pomerne s prehľadom. Napätie nefunguje a aj záporák a dejové zvraty sú utlmené na neúnosnú mieru. Čo je veľká škoda. Pretože ikonickosť postavy bola do oči bijúca už pri prvom filme. Takto je z toho znesiteľný priemer ku ktorému sa v búdúcnosti nebudete mať dôvod vracať. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Film vystihuje tuctovost ve své čiré podobě. Scénář vykoukanej jak výloha do bordelu. Přehršel rádoby drsných hlášek, přemíra drsných pohledů, které jsou zbytečné jako postava Robin (Cobie Smulders). Ta je hned za scénářem nejslabším článkem celého filmu - role ji vážně nesedla. Cruise na padesátníka pořád dobrej. Celkově na film zapomenete dřív jak na svoji 592. masturbaci. 57%. PS: film vypadá jak reklama na Zlatou tretru.  ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Žena zpravidla nebývá uzpůsobena k tomu, aby se s ní cokoli řešilo. S ženou se má jíst, meditovat, milovat, pít, cestovat, tancovat, ženě se má dvořit nebo na ni jen koukat, ale určitě se s ženou nemá nic řešit. Ani ve filmu a už vůbec ne, pokud jsou na chlapa ženy hned dvě! To by zabilo i většího bombarďáka, než nedorosta Cruise. Takže nám vznikla vtipná oddechovka s čupr akcí, prošpikovaná psychologickou poradnou pro neúplné rodiny a navíc zakončená tříminutovkou, jakou nezažila ani Ester Janečková v Poště pro tebe. To nemá budoucnost, Edo, na tohle si nikdo neZwickne... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová reklama na běh Toma Cruise, ve které je příliš mnoho postav a málo Jacka Reachera. Jednička měla zmatený styl a podivné záporáky, nechybělo jí ale tempo a několik opravdu dobrých scén a nápadů. Druhý díl skoro nic z toho nemá, místo toho tlačí na melodramatickou strunu (jako by něco takového mělo ve světě Jacka Reachera co dělat) a z Reachera udělal tuctového hrdinu, který si svůj božský status už nezaslouží (paradoxně nejlepší zářez má Cobie Smulders v boji za použití hadice). Cruise má obvykle dobrý čuch na projekty, tady ale minul cíl o několik terčů. Jacku, nevracej se. ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • Príbeh filmu sa odohráva podľa osemnástej knihy zo série o Jackovi Reacherovi, od spisovateľa Leeho Childa. Prvý film, Jack Reacher: Posledný výstrel (2012), bol natočený podľa deviatej knihy, čo znamená, že sa nejedná o priame pokračovanie príbehu. (figliar)
  • Když Jack (Cruise) řekne šerifovi Woodovi, že za 90 vteřin zazvoní telefon a on odjede do basy s želízky na rukou, tak ve skutečnosti uběhne 95 vteřin. (Timak)
  • Mimo série Mission Impossible sa jedná o prvé pokračovanie, v ktorom hrá Tom Cruise. (figliar)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno