Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 3

(série)
USA, 2019, 11 h (Minutáž: 44–56 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V poslední sérii Jessica změří síly s kalkulujícím sériovým vrahem a Trish s novými schopnostmi se v boji se zlem nebojí jít do extrému. (Netflix)

Recenze (30)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poslední Defender došel na konec své cesty. Stejně jako minulé se zbytečně natahovalo. Bohatě by stačilo 7, 8 epizod a vše důležité by bylo odvyprávěné. Jessicu jako postavu mám dost rád, zbytek už je na tom mnohem hůř. Seriál se loučí velice průměrnou řadou a uvidíme, jestli dojde k nějakému přerodu (remaku) pod hlavičkou myší. Season 3 - 50%. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jessica v tretej sérii doplatila na svoju kamarátku. Strašne na nervy postava. Chápem kam to chceli a keby im to vyšlo, tak by sa možno aspoň priblížili aj samotnému Daredevilovi. To by ale museli tú postavu napísať ďaleko pozornejšie... a možno aj inak obsadiť. V prvých dvoch sezónach bola Rachael Taylor ako Trish postačujúca, ale čo sa od nej žiadalo v tretej, to nezvládla... no ako som už uviedol, pri tom, ako jej to predpísali, vlastne ani nemala šancu. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mě bavila asi nejvíce. Sledujeme skvělý vývoj ústřední postavy, máme vynikajícího záporáka i skvělého sidekicka. Trish mě bavila o něco více, než v předešlé sérii. Carrie Anne-Moss také roste s každou další sérií. Nesmím opomenout také výborného Malcolma. Tak jako v případě Daredevila je u Jessicy každá série trochu jiná a jestli jsem se u první rozhodoval mezi 4 a 5 a přiklonil se dolů, tak u závěru celé Defenders ságy se přikloním nahoru... Klobouk dolů před celým universem. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr Jessicy jsem se těšila. Chvilku sice trvá, než se divák znovu naladí na tu specifickou atmosféru, ale od přelomu druhého a třetího dílu už je v tom zase až po uši. Skvělou linku má Trish snažící se najít rovnováhu v klasickém problému superhrdina vs jeho civilní život. Zvítězí Hellcat nad Trish? Jessica oproti tomu prochází znovu dnem a Malcolm šplhá vzhůru. A Jeri? Prožívá překrásnou oldschoolovou romanci. Díky za ty dary. V závěru pak jsem se neubránila vzpomínce na Dextera, vysloveně jsem si užila vzpomínkový díl ze zákulisí Patsy. A hlavně jsem ocenila, jak to všechno do sebe zapadlo. Celou tu Defenders éru na Netflixu hodnotím velmi vysoko. ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak se nám rozloučila na Netflixu poslední Marvel postava... a nemusí se za nic stydět. První série je nepřekonaná (to byla čistá genialita!), ale po promarněné druhé řadě (tam byl viditelný sešup), je Jessica ve své rozlužce opět kvalitním noirovým alkoholikem, co se probíjí životem plného zmaru a neštěstí. A je to zábava! Niterní monology, detektivní podzápletky a solidní výstavba vedlejších postav dělá z tého série plnohodnotný pohled na hrdinství a onen odlišný přístup (včetně lidského zlosyna) je krásnou alternativnou ke všemu, co se dnes s komiksovým tématem točí. Jen škoda, že se Netflix nepoučil a počet epizod výrazně nezredukoval, spolu s několika hluchými místy. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama