Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (22)

GavlaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn série. Asi to není nic, na co bych se potřeboval nutně někdy znova podívat, ale je to zábavný, fajn seriál. Respektive tahle první sezóna. Peg Carter nikdy nepatřila mezi moje oblíbené postavy. A to se tomuto seriálu nepovedlo změnit, ale povedlo se mu ji více prokreslit, odhalit další její vrstvy a podobně. Co cením je, že k pochopení děje nebo postav nemusíte vidět žádnou jinou marvelovku. (Maximálně prvního Capa.) Kdo ovšem za mě táhne celý projekt nahoru je Jarvis. Ten chlap to hraje naprosto skvěle. A svojí postavou posouvá průměrnou detektivní zápletku o úroveň výš. Je super, že tu máme i toho mladého Starka, který je taky dost boží. Takže za mě je to lehce nadprůměrná retro detektivka rozšiřující svět Marvelu. 6/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi príjemné prekvapenie. Marvelovský vesmír funguje s omnoho väčšou presnosťou ako ten od DC - pre mňa je to trochu škoda, lebo som väčší fanúšik práve DC. Agentka Carterová je spin off seriál k jednej z ústredných postáv prvého Kapitána Ameriky. Vracajú sa nejaké staré postavičky a pribúdajú nové. Výhodou seriálu je jedna dejová línia s Leviathanom a akýmsi dokázaním že žena po vojne má svoje miesto v mužskom svete. Skvelé herecké výkony - hlavne D´Arcy ako Jarvis a Atwell ako Carterová. Prvú sériu som zhltol okamžite a som veľmi zvedavý kde sa príbeh bude uberať. Dobová atmosféra je aj napriek rozpočtu zobrazená nadmieru dobre a pripomína samotný film. Uvidíme kam sa to celé bude uberať, ale po prvej sérií som nadmieru spokojný. 1. séria - 80% ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jak Marvel nemusím, tak Agent Carter mi sedl. Což je bezpochyby zásluha Hayley Atwell, která dává vzpomenout na dobu, kdy ženy nevypadaly jako inkoustová nehoda, omalovánky, nebo sběr šrotu... Naopak vracíme se do 40.let, kdy účesy byly bohaté, šaty úžasné, punčochy povinnost.  Peggy Carter musí helpnout vynálezci a boháči Howardu Starkovi, kterého tajná služba podezírá z prodeje technologií cizím mocnostem. Je to tak krásně starosvětské a retro (hard-boiled, noir vlivy jsou jasně vidět), nicméně je to fakt zábavné i napínavé. Perfektní výkon kromě Hayley podává i James D'Arcy v roli Edwina Jarvise, Starkova majordoma, jeho distingované vystupování ve stylu decentního Angličana nemá chybu. Viděno v prosinci 2023. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 85%. Už v Captain America: The First Avenger sa mi Agenta Peggy Carter ľúbila (a áno, aj sa mi ľúbi) a tu je minimálne dva krát tak kúl. Som rád, že po Agentoch (čítaj Coulsonovy) dostala aj Peggy Carter svoj seriál. Narozdiel od Agentov má tento iba osem dielov a dosť dobrý ucelený príbeh. Potešia samozrejme drobné prepojenia (Howard Stark je doslova labužnícky, poteší aj Howling Commandos), ale aj dobrá dobová atmosféra, výprava, kostýmy, ale aj slušné vedľajšie (ako je u Marvelu zvykom, dobré obsadené) postavy (komrník pana Starka Edwin Jarvis, Agenti SSR Jack Thompson, Daniel Sousa, Roger Dooley). Po tých Marvelackých filmov plných efektov (ktoré mám rád) veľmi príjemná zmena. Rozhodne lepšie ako Agents of S.H.I.E.L.D. ()

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už když jsem poprvé viděl Kapitána Ameriku, říkal jsem si, že Peggy by si zasloužila vlastní film. Ale potěšil i seriál. Dobrý seriál. Krátký dost na to, aby se příběh nerozplizl, aby to odsýpalo, ale současně byl čas na věci, které se do filmu nevejdou. Navíc Peggy dostala skvělého parťáka. Jarvis nemá chybu. ()

Galerie (231)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrce a výkonný producent Christopher Markus odhalil v knize „Agent Carter Season One Declassified“, že název první epizody byl inspirován projevem Winstona Churchila na počátku druhé světové války, ve kterém řekl: „Tohle není konec. Není to ani začátek konce. Je to jen konec začátku.“ (Kubaaa97)

Reklama

Reklama