Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 3

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (489)

honajz 

všechny recenze uživatele

Ona je to spíše taková vesmírná detektivka s katastrofickým ozvláštněním, a kupodivu funguje. Butlerovi role sedla jak p...l na hrnec, a je vidět, jak si ji užívá (jeho úšklebek, když se opět dostane na "svou" stanici, je dokonalý), dialogy nejsou stupidní (třeba takový ten dojímací při rozloučení otce s dcerou je zde vědomě shozen), a ostatně se zde objeví řada dalších průpovídek a hlášek ("Ožen se s ní!"), které příběh odlehčují. Jestli něco fyzikálně možné je, nebo ne, mi tady je ukradené, protože příběh a scénář šlapou, jak mají, není zde v podstatě moc hluchých míst a všechny scény (tak pravda, chlapeček se psem je nadbytečný) zde mají své místo (jen škoda, že mrakodrap Arabům v SAE na tu hlavu nakonec nespadne, to by mne tak nějak o něco víc potěšilo), triky jsou na dostatečné úrovni a každopádně se na tenhle film moc rád podívám znovu. Mimochodem, něčím mi připomněl staré komiksy Ábíčka o Vzpouře mozků apod. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mám podezření, že "Geostorm: Globální nebezpečí" se původně jmenoval projekt snažící se upozornit na hrozbu výsledků voleb v České republice. Pak ale Butler odmítl učit se Slovensky, tak z toho udělali biják. A ono to docela funguje, konec konců přes 60% je na katastrofickou limonádu príma výsledek. Já bych samozřejmě uvítal nějakou postranní linku s globálně nebezpečnou sexy vědkyní, která by do toho Gerardovi trošku fušovala, na druhou stranu má ale díky tomu film stopáž, při níž nepotřebujete do kina táhnout bažanta. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Katastrofických filmů stále vzniká poměrně dost, ale po tomhle průseru bych se nedivil, kdyby těch klasických Emmerichovských ubylo a naopak přibylo monster filmů. Ostatně jeden takový nás už za pár měsíců čeká. Od Geostormu jsem čekal větší peklo, nakonec jsem dostal klasický blockbusterový nesmysl s nic moc akčními scénami (zajímalo by mě, jestli by mě film bavil v deseti letech), ovšem poměrně propracovanými triky (což mě po tom všem přepracovávání docela překvapilo). A čeho jsem si z tohodle snímku odnesl nejvíce? Že je mi neskutečně líto Geralda Butlera, který si připsal další veleprůser (náhodou mi A Family man přišlo poměrně v pohodě) a jeho agent se do budoucna ještě mnohem více zapotí. Jestli nevlítne do nějaké komiksovky po hlavě, tak nevím, kdy ho v něčem pořádném zas v kině uvidíme. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Milovníci filmových klubov dostali do rúk silnú zbraň. Pri ďalšej debate o tom, že Hollywoodska kinematografia stojí za prd, budú môcť od dnes využiť Geostorm ako príklad....a nebude sa im dať argumentovať.Kompilát všetkého čo sme 90. rokoch milovali a teraz by sme si pri tom od hanby skrývali hlavu od hanby pod vankúš. Je to neskutočné debilné ale aj celkom zábavné. Úsmev od ucha uchu. Síce škodoradostný, ale stále úsmev 6/10 ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Špičkového vedca by rovnako ako Gerard Butler "zvládol" aj Lorenzo Lamas. Platí tiež pre všetkých ostatných, či už ich vlastným pričinením (Cornish, Garcia) alebo v dôsledku stupídneho scenára (Sturgess, Harris), ktorý asi pozliepali z vystrihnutých a nedokončených(!) záberov z iných katastrofických filmov, poväčšine nevalnej kvality. Toto bol krajne nešťastný výber - namiesto "hocijakej bezduchej oddychovky" som si naservíroval "mimoriadne stupídnu... #!!@*%!!" ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Jednomu z typu satelitů ve filmu říkají RocknRolla. Nepochybně se jedná o narážku na stejnojmenný film RocknRolla (2008), ve kterém, stejně jako zde, hraje hlavní roli Gerard Butler. (mr.twizta)

Reklama

Reklama