Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (73)

angel74 

všechny recenze uživatele

Příběh není příliš funkční, protože je poměrně dost předvídatelný a tuctový. Humor pro jistotu chybí úplně. Nejzajímavějším aspektem celého tohohle filmu je hvězdná herecká sestava, která ale prakticky nemá co hrát. Pánové se mohou kochat pohledem na Jessicu Albu nebo Salmu Hayek a mně nezbývá nic jiného, než vzít zavděk poněkud ošuntělým Piercem Brosnanem. Z toho všeho logicky vyplývá, že moc nadšená nejsem. (45%) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem došel k několika zjištěním. Hlavně, že Pierce je ve svém věku stále frajer a že Salma je ve svém věku pořád ukrutně sexy (co by za tento vzhled dala polovina dvacítek). Dále jsem též zjistil, že ne každý na odvykačce musí být nutně alkoholik a také, že mnoho normálních pracujících lidí je z USA vykazováno kvůli zeleným kartám a ilegální mexická a jiná verbež, která prodává drogy atd. je tolerována. Jakže je to, SVOBODA A SPRAVEDLNOST PRO VŠECHNY? No nenechte se vysmát, naivky. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

jediný kdo v tom filmu měl šťávu byl Malcom McDowel.Jinak jestli jsou romantické tanečky kolem získání zelené karty v "zemi snů"....ponechám bez dalšího komentu. Salma Hayek má na víc ale očividně měla svázané ruce scénářem.Alba na mě působila jako krásná ale prázdná nádoba.Za ty peníze jsem myslela že dostanu víc ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem měl výjimečně při výběru filmů v RegioJetu šťastnou ruku. Tenhle film se sice tváří jako romantická komedie, ale v podstatě je docela sžíravou kritikou rozdílů mezi pojetím radostí života v Anglii a v USA. Mezi místem, kde jedna pinta znamená dobrou zábavu, a místem, kde vás za její požití zatknou, vláčejí nápravnými kurzy, přišijí vám kde co, dítě odeberou, deportují, a kde mimochodem studenti jsou jen blbí a blbější. Nehrát v tom Pierce Brosnan a Malcolm McDowell, šel bych s hodnocením níž, už jen proto že obě femme fatale jsou mi tady z duše protivné - a taky už holky stárnou, takže jim tu sesterskou lásku plnou hašteření moc nevěřím. Jinak se to rozjíždí dost pomalu, začátek mne moc nenadchnul, ale pak jsem zjistil, oč tvůrcům šlo a jde, a od té chvíle mne film začal bavit. A protože to jako má být romantická komedie, je jasné, že všechny prohry a průšvihy pana profesora jsou přechodné a že se k synovi zase vrátí - a o to víc je to potěšující. Včetně toho, který celý život na rodinu kašlal, aby ji pak nakonec spojil poněkud neobvyklým způsobem. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek jsem se opravdu dlouho těšil a zrovna zde touha předchází pád. Tak trochu jsem doufal, že mezi Brosnanem a Hayek zafunguje chemie podobně jako v Když se setmí z roku 2004, což o to, ona by i zafungovala, ale příběh byl vystaven, dosti nezáživně. Na Jessicu Albu jsem se taktéž těšil, ale dokázala mě akorát tak iritovat po celou dobu filmu. Kdyby se to točilo pouze okolo milostného trojúhelníku ústřední trojice, přidala by se hromada kuriózních situací, jak by se z toho anglický učitel romantismu snaží dostat, tak by to obstálo mnohem a mnohem lépe než v současné podobě. P.S. Salma Hayek našla fontánu mládí, jsem o tom přesvědčen!!! ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama