Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles je ve velkém nebezpečí a jen hrstka lidí ví, jak katastrofu zastavit. Jestli se Emily a Jackovi nepodaří zastavit těžbu ropy poblíž města, zemřou miliony lidí... Vedoucí inženýr a jeho šéf při jedné z operací kvůli chybě naruší tektonický zlom San Andreas, a tím nechtěně vyvolají sérii zemětřesení. Nicole a Jack jsou jedněmi z těch, kdo se pokoušejí před ničivým zemětřesením zachránit lidi z Los Angeles, kde mají otřesy udeřit s ničivou silou – a čas se dramaticky krátí... (TV Prima)

(více)

Recenze (28)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

David Gidali, podobně jako Cimrman v Samotáři Alibabovi, dokázal nafilmovat akční katastrofický film skoro bez ničeho. Samotáře Aibabu jsem neviděl, tak nemohu posoudit jeho kvality, tento film jsem ale bohužel viděl. No, bohužel, čekal jsem bídu a ta se dostavila. Ještě že tam byly alespoň ty pohledné holky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Gidali je maník, ktorý má na svojom konte jeden jediný režisérsky zárez. V roku 2014 natočil snímok "Armagedon v Los Angeles" (10.0 Earthquake), a potom sa jeho filmárska kariéra definitívne skončila. Už nikdy viac nedostal šancu znova usadnúť na režisérsku stoličku. Keď som si tento jeho titul pozrel, tak sa tomu vôbec nečudujem. Tento človek vôbec nemá cit pre filmovú réžiu, ale čo je ešte horšie nemá ani hanbu sa podpísať pod takúto zmršenú zhovadilosť. Niečo tak primitívne, lacné a úbohé sa len tak nevidí. Zhliadol som už mnoho nízkorozpočtových, podradných, katastrofických filmov. Nevyhýbam sa im, občas si ich dokonca v rámci svojho diváckeho masochizmu rád len tak zo zábavy pozriem. Ale túto gebuzinu, čo vzišla z dielne Davida Gidaliho som už horko ťažko strávil aj ja. * ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jejda, to jsem si dal. Film plný céčkových klišé podobných filmů - partička mladých na výletě, nefungující vztah manžela a manželky, bláznivý šéf, nikdo jiný kromě party pěti lidí nic neví a nepomáhá, nikde žádná policie ani záchranky, dialogy typu "Pozor!", "Dělej!", "Přidej!", "Ááá!", "Miluji tě" apod., dvakrát dojde dokonce na Zdrávas, triky jsou mizerné (taky vám přišlo, že ta věž závěru, jak začne padat, tak se opticky zmenšuje, jen aby nepadla jako na to auto?) a je jich málo, a samozřejmě nakonec musíme zachránit i pejska. Nu, z jedné krátké scény zahlédnuté v TV by člověk neměl soudit a chtít do dokoukat posléze celé. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas sa v odpadkoch dá nájsť kúsok, ktorý tam spadol omylom. Tento béčkový video katastrofák, ponúka klišé, na bronzovom podnose, je zábavný svojským spôsobom, triky niesu až tak hnusne CGI a objavia sa aj celkom zapamätania hodné hlášky - ,,Ja nie som slečna, ja som doktorka´´. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě že jsme my chytráci nevrtali ve věžích 4 a 6 a nechali běžet jen pětku, protože jinak bychom nedojebali jenom LA, ale možná komplet celý státy !!! KDO, řekněte mi KDO financuje tahle zvěrstva, vždyť to musí být prodělečný jak prase - hodinu se tady straší, zkoumají vědecké výzkumy, třese se významně s kamerou, tradičně se všichni špičkují "já jsem Vám to říkal už před rokem, že cirkulace mravenců proti směru hodinových ručiček je špatně, vlaštovky lítaj příliš blízko za sebou,blá blá blááá", aby to pak celé tradičně zmrvili efekty horšími, než v cestě do pravěku - takový klasický,odpadní film..............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený. Béčko jak sviňa. Táta od příšerný, afektovaný rodiny (sestávající z něho, a dvou šlapek), zachraňuje Los Angeles více méně sám před sebou. A cetou ještě ve vypjaté scéně stačí zachránit pejska do vrtulníku, nádhera! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se zdá, snímků o zemětřesení není stále ještě dost. Další z levné produkce (překvapivě) opět nepřináší nic nového, nic zásadního. Sotva film začne, začne se také všechno otřásat, všichni se v tu ránu chovají jak vyčpělá banda z džungle komunikující mezi sebou za použití až neuvěřitelně přiblblých dialogů. Šablonovitost naprosto nelogického děje, nad kterým nemá cenu přemýšlet, opět jak vyšitá a tak vzniká otázka, kam se poděla všechna ta filmová klasika, která má i přes své stáří nad těmito skvosty setsakramentsky navrch. Pro zajímavost, ve stejném roce vznikl na stejné téma i snímek pod názvem 'Apokalypsa v Los Angeles' (2014). ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

S dabingem? Aano. To je formátování mozku v necelý hodině a půl. "Nejsou prachy"!!! - dr. Mrtvej černoch. Tak vtipný odpad že stojí za to zavdat .( jo a alespoň víme, do čeho cpe Red Bull real shit money! ) ()

Gajzur 

všechny recenze uživatele

Řeknu Vám, že jsem si tento film nestahoval. Dávali to v TV a právě na TV se moc nedívál, ale zaujal mě trailer, který na té stanici dávali. A proč jsem se nakonec podíval na tento film, který mě přišel uplně stejný jak propadáky na podobný princip? Protože se rád zasměju. Už znám tyto tipy filmů a dívám se na další jen proto, abych se zasmál. Sarkasticky samozřejmě. Zpracování, děj, text herců a některé výkony herců jsou hodně k smýchu. Spíše k pláči. Nerad dávám odpad. Prototo jsem dal 1 hvězdičku za to, že tvůrci měli nápad a dokázali si ho prosadit. Jenže to dopadlo tak jak to dopadlo. Film bídného zpracování efektů, textu a výkonu herců. Ale, námět zajímavý. Jen doufám, že ti, kteří podnikají v podobných těžebních záležitostech, tak z naší planety neudělají to, co v tom filmu. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je celý de facto o ničem, neohromí ani lacinými triky a mizernými výkony většiny herců. Scénář absolutně nedává smysl, což se nejvíce projevuje v nelogickém chování postav a v jejich přihlouplých dialozích. Strašně mi chyběl humor, který by celou tu hrůzu alespoň trochu odlehčil, hra na city tvůrcům vůbec nevyšla a působí maximálně trapně. I těch pouhých 84 minut mi přišlo jako věčnost. Čistá hrůza a utrpení. 0/10. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Filmek je zoufalý (zemětřesení se tu dělá třepáním kamerou, přičemž ale třeba kytky nebo dráty v záběru se ani nehnou), ale jednu si zaslouží za scénu jak lovce mimoděk odpráskne jeho vlastní flinta, to mě rozesmálo. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapuje mě hodnocení zdejšího spolku intelektuálů, který asi nikdy nepochopí, že existují i filmy určené pouze pro zábavu a můžou být klidně i hloupé. Tohle je navíc i docela poučné, člověk se třeba dozví, že českoněmecký tým vědců zjistil, že psi se při kadění orientují podle magnetického pole země (konečně jsem se po letech dozvěděl, proč se můj pes před vykonáním potřeby točí dokolečka, on hledá sever!). Davida Chokachiho z Pobřežní hlídky bych tedy po těch letech už nepoznal, kdybych si to jméno nepřečetl v titulcích. Jako film na zabití času je to úplně v pohodě. ()

PatrikP4 odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné efekty... Otřesné herecké výkony (převážně jen Vřískot!)... No co více k tomu dodat... Nic moc na tom není... Nedá se to ani dokoukat... Na rok 2014 opravdu tragický... Parodie na San Andreas... ()

Reklama

Reklama