Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravidla vodnického života jsou neúprosná. Syn šéfa vodnické rady si musí najít nevěstu se stoprocentním vodnickým genem. A takových je dnes už v Čechách pomálu. Jeho aktivní a všeho schopná matka však jednu takovou zná a ví, jak synkovi zorganizovat nezapomenutelné rande. Novopečený vodník Laušman nadále úspěšně uniká policii, ale i nad ním se stahuje síť. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Premiéra třináctidílného komediálního seriálu o vodnících, podvodnících a věcech mezi nebem a dnem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Laušmanovi někdo prásknul, že ho prásknul ten náměstek, tomu z toho vyrostlo číro a neví, jak k němu přišel." To se tak někdy stává, když někdo zapomene na přátelství a musí si na něj vzpomenout při waterboardingu. Nicméně majitel Prahy a přilehlých krajů Laušman mě zase pobavil, i když jeho pobíhání v dámských šatech mi zavonělo trapností, ale interview komisařky Jaré v televizi, místní rozvíjení Brna a již tradiční házení mobilů do vody nemělo chybu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podívejme se pravdě do očí- určité nedostatky tady přetrvávají, ale za sebe můžu říct, že je mi to z větší části jedno. Je to sice důvod pro to, abych nepřidal v hodnocení i pátý kousek, ale nebrání mi to v tom, abych se dobře bavil. Konečně zase česká záležitost, u které nemám chuť neustále hledat chyby. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama