Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Bohužel i zde se objevil neduh druhých dílů u komedií. A to tvorba příběhu, který většinou za moc nestojí a nikoho nezajímá, na úkor vtipných vtipů/dialogů/scén. Jinak pojetí budoucnosti docela odpovídá včetně televizní zábavy, která jde ke sračkám stále víc. Jinak ve filmu jsou narážky na další "cestovatelské" filmy a hlavní logiku si bere z Návrat do budoucnosti. Hodnocení: 36/100. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minulost je ve skutečnosti budoucnost v přítomnosti." Tak to mi dává smysl. Horší je to s tou trapnou exhibicí v úvodu snímku, kterou jsem přežil jen díky svému speciálnímu tréninku ve sledování nejhorších filmů všech dob. V budoucnosti se to o naštěstí o hodně zlepšilo, třeba soubojem s "chytrým" autem, použitím protidrogového nanokomanda, příbuzenskými sexuálními vztahy, třasákem a samozřejmě přirovnáními vypadá jako ... (Lex Luthor co opíchal Marka Zuckerberga). Znovu se na to ale nepodívám a to ani v budoucnosti a možná ani v minulosti. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud se občas musíte opustit a potvrdit si, že z vás ještě není úplný pozér, který považuje Humra za vrchol artového umění, pak si pusťte tuhle kokotinku. Nedostane se vám ničeho intelektuálnějšího, než různých metafor o čurácích a anální sexu a aspoň nebude muset hloubat nad existencionální podstatou vytříbenosti tohoto snímku. Zase se tam objeví starej Čevy Čejs a až na postavu Adama tam z jedničky najdem snad všechny. Nejzajímavější postavou je Scott, u kterého v podstatě nikdy nevim, kam čumí a vždycky si tak spekuluju, kdo tohohle člověka kde vyhrabal a ještě ho dotáhl do relativně slušných filmů (tenhle do toho nepočítám). Zkrátka je to taková šílená prasárna, od který se nic než prasárny nedaj čekat a tak šup se šprckou přes hlavu a indžoj. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz To by l Zitra Flam 1 bopla hrozna blbost, ale mala v sebe miesta, kde sa dalo aspon pousimat. Reziser Styv Pynk je vsak len podpriemerny reziser, reziu nezvlada, vatovo plane dialogy prevladaju, Chevy Chase /Blazniva Dovolena 1983, Spies Like Us 1985/ je priserny herec a nevie hrat, no a humor sa uplne vytratil. Hnoj : 0 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama