Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč mě mlátí, když se mě bojí?" Já si tedy myslím, že každý kluk by se měl přibližně ve dvanácti letech stát viceprezidentem, aby si mohl do sytosti užít trampolíny v pokoji, zaboxovat si s tyranosaurem, zaskákat si s šéfem na obřím pianu nebo alespoň štvát kariéristy svým pracovním postupem. Mně se to kdysi nepovedlo, protože tento snímek v mé době ještě neexistoval a já jsem o té možnosti nevěděl. Jinak bych to samozřejmě dokázal. Takhle mi nezbývá než se občas pobavit s Joshem, protože ten kluk ve mně pořád odmítá dospět. ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Po par rokoch zhliadnute opat a podobne pocity ostali ako prvykrat. Vyborny napad, vela vtipnych a trefnych scen. Hlavne ma pobavila a vycarila usmev obchodakova scena s hranim na klavir. No posledna tretina, prilis romanticka, tomu nepridava. Vacsina filmu je u mna na 4* , no pomale tempo a presladeny zaver ubera hviezdu a film hadze do priemeru. Ale aj tak ako oddychovka po dlhom pracovnom dni neublizi. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý príklad rodinnej komédie s poučením, atmosférou typický pre 80. roky. Tom Hanks si vychutnal rolu chlapca, uväzneného v mužskom tele, ale v komediálnych rolách mi nikdy nebol príliš sympatický. Príjemná rola pre Roberta Loggiau, povinné zlo, predvídateľný scenár, zopár nezabudnuteľných scén (hudobná pasáž) a skvelá atmosféra. Nehovoriac o peknom konci. 70 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z tech Hanksovo ranejch komedii je tahle asi moje nejoblibenejsi, ale precejen film drobet zestarnul a kdyz jsem ho ted po case videl, uz jsem se zas tak moc nebavil. Nejvetsi problem je totiz v delce, minimalne o takovejch 20 minut by sel zkratit, hlavne protahovanej konec. Jinak pribeh je zajimavej, je to fakt film pro celou rodinu, Hanks hraje perfektne a ze to je dospele vypadajici kluk mu clovek veri celou dobu. Obcas je film dojemnej, obcas je to naopak slusna sranda, ale nikdy to nezklouzne do nejaky trapnosti. Slusny 4*. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 151,7 miliónov $ | Príjemný rozprávkový film z detstva, ktorý má jednu dobrú myšlienku, ktorú potom omiela behom celej stopáže. Ako dieťa ma to okúzlilo, malo to niečo magické do seba, ale dnes je to medzi filmami Toma Haksa asi najslabší kus - čo skvelo reflektuje aký skvelý zoznam účinkovaní má... ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • V severoamerických kinech film utržil 115,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových dohromady 151,9 mil. (NIRO)
  • Přesně na místo, kde ve filmu stál automat na předpovědi, byl později ve skutečnosti umístěn automat na Pepsi Colu. (Ruuzha)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama