Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Cizinec je jeden z nejhorších Stevenových filmů, ale i přesto si film udržuje určitou kvalitu . Myslím, že je to tak na 40%. Mně se film líbíl tak na 3 hvězdy, ale dám 4 kvůli Stevenovi, i když vím, že si to asi film nezaslouží. Je pravda, že se jedná o napínavý thriller, ale je škoda, že zde nejsou moc dobří herci ve vedlejších rolích. Akce je ale celkem dost. Kamera také ujde, ale celkově to na mě bohužel působilo béčkově. Na stejné úrovni jako filmy s Wesley Snipesem z let 2004-2007, tj. na 40%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Detaily vším jen ne větrem ošlehaných obličejů ala Leone, rádoby velkolepé bum-bum exploze, trapné střílení neozbrojených civilistů, kopa zpomalených záběrů (všimli jste si, že i Stevenův trojbradý stín je rychlejší, než on?) a navrch jedno překvapivé zjištění z oblasti módy a sice, že černá v některých extrémních případech nezeštíhluje. Zkrátka neakční bečka, co na východ od Varšavy už léta sere po tuctech akční béčka, vytlačila další zapomenutelný produkt.. Nenechte se zmást oficiálním textem distributora. Mělo tam stát: „Cizinec patří mezi thrillery, u kterých bušíte hlavou do kraje židle…“ ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Kdo to byl?" - "Nevím, ale mluvili dánsky." Inu, Stevene Segale, nebyli to tedy čirou náhodou Dánové? Takhle jsem se zprvu ptal sám sebe, jenže postupem času mi bylo víc a víc jasné, že to Dánové vůbec být nemuseli, neboť v tomto filmu bude zřejmě možné opravdu vše. A taky že bylo. Jedna hvězdička je za zjevnou (leč víceméně marnou) snahu natočit něco alespoň trochu koukatelného. ()

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi nezdařilý film, který si ani hvězdu nezaslouží. Zase samý nudný a předvídatelný přestřelky, Stevenův bojový potenciál opět zůstává nevyužit, což je u něj prakticky jediná použitelná deviza. Hlavní záporák umře a oživne několikrát, ani jsem to už pak napočítal, jak to bylo trapný. Spousta chyb, omylů, nepřesností a asi v tomto filmu najat stejný krejčí, u nějž Steven tak rád šije kožené různý mantly, kabáty, hávy a tlustý bundy, jimiž se snaží zakrýt čím dál komičtěji působící proporce. Posledních deset minut jak Seagal vodí tu přehrávající krávu s dcerkou po Paříži, to byl teda už vrchol ubohosti. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som v poslednej dobe začal opäť sledovať Seagalove pokusy a postupne som sa naladil na tú zábavno-hlúpu atmosféru, tentoraz to bola bieda. Seagal sa nebije, takmer ani nestrieľa a každý prudkejší pohyb zaňho robí kaskadér. Je tu síce cool zabijak s cigaretou, ale scenár je príliš pomalý, aby z toho niečo bolo... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama