Reklama

Reklama

Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, dojde k sestavení elitního týmu – v čele s odbornicí na lingvistiku Louise Banksovou (Amy Adams) – s cílem zjistit, jaké mají mimozemšťané úmysly. Zatímco celé lidstvo balancuje na pokraji globální války, Banksová se společně se svým týmem pokouší ve velmi omezeném čase najít odpovědi – a aby je byla schopna najít, bude muset přistoupit k činům, které mohou ohrozit nejen její vlastní život, ale dost možná osud celého lidstva. (Falcon)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Chosé85

Hodně povolaných, málo vyvolených, dvakrát měř, jednou řež. Příchozí jsou z pohledu fyziky a veličiny času docela složité téma, nefyzika nedoporučuji.

Chosé85

Chosé85 (hodnocení, recenze)

PROSBA O POMOC! Ve čtvrtek 11. května 2017 v 18:00 se na hvězdárně v Brně (www.hvezdarna.cz) uskuteční promítání filmu Arrival. V rámci akce bych rád po promítání zrealizoval diskusi před diváky s někým ochotným, kdo má rád nejen film Arrival, ale i sci-fi obecně a kdo by se nestyděl vystoupit před obecenstvem. Je tady někdo takový z okolí Brna, kdo by byl ochotný, prosím? Nebo víte o někom takovém? Pokud ano, prosím napište mi do zprávy nebo na mail forman@hvezdarna.cz. Nebo mi klidně zavolejte: 721 432 697 Děkuju moc za radu!

na příspěvěk reagoval Castrator, Bluntman

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Wallis3

To není smysl dotazu, to je jenom jeho prodloužení, děkujeme. Nevím jestli to mám brát vážně... což by bylo fakt smutny nebo to mám brat jako jistej pokus o humor vypujčenej od dětí z mateřské školky nebo scénáristů teorie velkého třesku. Složitej dotaz to není pokud to za dotaz považovat chceš. Jde jen o to, že je to pokus nasrat lidi a být zmrd, co to říct rovnou...
Ta poslední mega věta je teda nekoherentní mega bordel.

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Inirdin

Smysl mého dotazu je, jestli se u filmu musí konzumovat nějaké omamné látky, či si něco přímo píchat do žil, aby to bylo takový veledílo. To myslím není složitej dotaz. Pro mě to byla nezáživná a nudná ztráta dvou hodin zivota. Vykládat jeatli u toho někdo něco pochopil nebo ne, jenom proto, že považuju tenhle film za totální zbytečnej škvár, vypovídá spíš něco o druhejch, kteří tu vykládaj pořád dokola to samý jak kolovrátek spíš vypovídá o rádoby intelektech, co si opravdu myslí, že právě oni jsou pupkové světa ;) takže se nad tou nebetyčnou pičovinou ukájejte dle libosti, za mě ODPAD!

na příspěvěk reagoval martinbucek, Inirdin

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Wallis3

A smysl tvojeho dotazu? Další z řady lidí co sem přijdou s tím že "je to sračka! šoustejte mě!"

Opravdu nevím co si od tohohle lidi slibují...

na příspěvěk reagoval Wallis3

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Wallis3

No nezvládls konkretizovat, cos na tom nepochopil, takže pravděpodobně jsi to nepochopil už od názvu, asi ti někde něco uniká :).

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Wallis3

? :D

nerozumím jakou mám já souvislost s tím, že ty jsi měl potíže pochopit tento ne až tak komplikovaný film. Sám jsi řekl, že jsi nepochopil z tohohle filmu absolutně nic, ale na to já nemám vůbec žádný vliv. :)

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Nech mě hádat, ty si myslíš, žes po shlédnutí tohohle výplodu pochopila smysl života, žes objevila tajemství vesmíru, že dokážeš lítat ve hvězdách a tvoje hloubka myšlení předčí hloubku kdekoho jinýho, že tvé rady a postřehy jsou nejvíc...:-) ale to víš ze jo... :-D

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Helo

Jelikož, jak tvrdíš, mám vkus docela rozumnej, tak s čistým štítem a vědomím jsem tomu taky napařil, to co jsem napařil a názor měnit nehodlám. Hrozná kravina!

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Můžete mě vysvětlit ,vy, kdož jste téhle "podívané" dali jednu a více hvězd, co jste si to drali do žil, či požívali jiné dobroty??

na příspěvěk reagoval Helo, GigaPudding, Inirdin

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Rewol

"Je to sračka, ale prosím vysvětlete mi proč se vám to líbí."
Škoda že nemám k filmu emocionální vztah, takže pomyslný útok na něj neberu jako útok na svou osobu tudíž nemám potřebu jej obhajovat, protože by diskuze nikam nevedla, jelikož jsi film zhodnotil tak jak jsi zhodnotil, tak by diskuze žádným způsobem nemohla ovlivnit tvoje hrdé hodnocení, které by mě v jiném případě uráželo a to by mě nutilo jej změnit dlouhým přesvědčováním že je film dobrý, abych neměl špatný pocit že se mi líbí něco co ostatní nazývají sračkou, proto se jakékoliv diskutování jeví jen jako naprostá ztráta času pro všechny zúčastněné.

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Inirdin

Diskusia je pre mňa výmena názorov. To že tu poväčšine nezvládate viac "myšlienok" súčasne a jediné čo zvládnete je obyčajný chat je len váš problém. No a na nejaký vedomostný test, len aby som sa zaradil do nejakej "vysnenej" skupiny filmových hejterov sa ti vieš čo....;))) 

Ale hlavne, že "hejteri" v diskusiách majú skutočné poznámky k téme...;)))

na příspěvěk reagoval Inirdin

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Joker je aspoň vtipnej a šíleně děsivej zároveň... Rewol je jen šíleně děsivej svým přístupem a hodnocením...

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Ani neviem čo ku tej totálnej "sra cke" dodať. Okrem nepochopiteľného hodnotenia snáď len to, že sa modlím aby som horší film už v tomto roku nevidel! Táto snaha napodobiť "Kontakt" sa ani v najmenšom nevydarila, nezvládol to v prvom rade režisér a Adams aj keď sa snažila tak ani z helikoptéry sa nepriblížila Foster.
Od začiatku od prvého záberu mi kamera neskutočne začala liezť na nervy. To sústavné ostrenie na jeden bod a zvyšok zahmlený bola absolútna chobotina! Na konci filmu som už očami nedokázal zaostriť ani na meter pred sebou, až ma z toho chytala reálna fyzická nevoľnosť.
Samotný dej bol jeden nezáživný tupý chaos. Hlavná postava bola trápna, nudná, chaotická, miestami ako poloretard. Renner od prvého momentu kedy sa objavil v zábere nevedel, čo má hrať, kam sa postaviť, ako sa tváriť, úplne nezvládnutá postava, ktorú režisér nedokázal "zapnúť". Whitaker ukázal klasické klišé v podobných úlohách, asi ako jediný bol ako tak reálny.
No a čo sa týka tej "politickej agitky", tak toto ma najmenej rozčuľovalo. Pritom ak by sme sa bavili o skutočnom reálnom svete, tak dnešné usa by boli prvé, ktoré by v takej situácii "zaútočili". Snaha o "agitáciu" bola zrejmá, ale z celej tej otrasnej zlátaniny vadila najmenej.
Jediná hviezda patrí zaujímavému nápadu týkajúcemu sa komunikácie mimozemšťanov a ich "zámerom", čo je v dnešnej mimoriadne aktuálne...
Strašné, z tejto SRAČKY budem mať ešte dlho zlé sny...

na příspěvěk reagoval Inirdin, TheDarKnig, GigaPudding

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

martinbucek

Pokiaľ je tu niečo jasné ako facka, tak práve to. A koniec? Tak ten je priam epický. Že ti to celé uniká, nie je to problém filmu.

Související novinky

Mahershala Ali si vyzkouší sci-fi

Mahershala Ali si vyzkouší sci-fi

28.02.2019

Pár dní po jeho druhé oscarové výhře za roli v Zelené knize se Mahershala Ali (Temný případ, Moonlight) upsal dalšímu ambicióznímu projektu. Zahraje si hlavní roli v nezávislém sci-fi snímku… (více)

Clooney a temné sci-fi

Clooney a temné sci-fi

22.06.2018

Přestože se momentálně studio 20th Century Fox nachází uprostřed přetahované o to, kdo ho nakonec koupí (aktuálně vede Disney), pokračuje společnost ve své tradici a čerstvě teď získala práva na nový… (více)

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

09.03.2018

O comicsovém nakladatelství Valiant Entertainment jste možná nikdy neslyšeli. Podobně jako Marvel a DC ale má svůj propojený vesmír s tisícovkami postav, který se teď převádí na velké plátno.… (více)

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

11.02.2018

Pokud vás fascinovala hudba u Zmizení, Sicaria a Příchozích, začínáte číst velmi smutnou zprávu. V pouhých 48 letech nás totiž opustil její autor Jóhann Jóhannsson, jeden z nejvýraznějších hudebních… (více)

Reklama

Reklama