Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
  • USA The Last of Us
Trailer 3
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Recenze uživatele Solverino k tomuto seriálu (6)

Když se ztratíš v temnotě (2023) (S01E01) 

Na rozjezd to není úplně špatný. Zádumčivě dobrý Pedro a frackovitě nesympatická Bella. Zbytek dělá křoví. ()

Nakažení (2023) (S01E02) 

Druhá epizoda podstatně lepší, osvětluje trochu děj pro ty co nehráli hru. Pedro má dost omezený rejstřík bručení, Bella trochu navýšila frackovitost. Nevím proč jí vybrali - asi že nebude vadit až se propálí její orientace na LGBT+KGB? (hru jsem nehrál, tak nevím kdo tam byl tou nejvíc hejtěnou postavou - Bella?) ()

Long Long Time (2023) (S01E03) 

Jak zbytečné a patetické... proboha proč!? Stačilo jenom naznačit... to soft porno tam opravdu dávat nemuseli.... fuj :( ()

Drž mě za ruku (2023) (S01E04) 

Docela dobrý, uvidíme co dál... ()

Vydržet a přežít (2023) (S01E05) 

No nevím, proč když je v něčem dítě, je to hned bráno jako více emotivní. Všechny životy jsou důležité! Kromě toho by dítě samo stejně nikde nepřežilo, snad jenom v pohádkách. Vizuál trochu lacinější, občas to trochu pokulhává, ale konec dobrý, všechno dobré. Pořád mám ale pocit, že mají ti "umělci" co to vytvářejí pocit, že by mě měli pořád vychovávat a "dělat mi dobro"! Vždyť v reálu by se k sobě lidé chovali jako vlci... P.S. taky mě irituje, jak se pořád někteří chovají v podmínkách apokalypsy jako idioti a jsou pořád hlučně bezstarostní... ()

Napospas (2023) (S01E07) odpad!

Další totálně zbytečnej díl, hned po tom s těma dvěma bukvicema. Nemám problém s jinakostí, ale dívat se na ní skoro hodinu fakt nevydržím, taky je to totálně zbytečný a úplně to ten seriál zabíjí. Nevím proč bych se měl nechávat furt "vychovávat" jak od nějakých ziskovkářů. Obě kačeny se chovají jako blbé krafky a konec vyšel naprosto dle předpokladu. Zbytečně dlouhé a o ničem, seriál to nikam neposouvá. Pokud jsem si všiml dobře, tak různé díly točí různí režiséři, zřejmě aby se dostalo i na jedonohé lezby a všechny další pohlaví. Pak výsledek vypadá, tak jak vypadá. Tenhle díl můžete klidně přeskočit, nic se tam stejně nedozvíte. Škoda času a vynaložených peněz. ()

Související novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

Reklama

Reklama