Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

verbal 

všechny recenze uživatele

Co už jednou pomalu v bolestech chcíplo, mělo by zůstat zakopáno, nebo být přinejhorším exhumováno někým, kdo to opravdu umí, a ne bandou zkrachovalých céčkových neumětelů a nehereckých polopic kolem skomírající Žánklády! Nedbali, a tak tu máme nového Kopboxéra, hnusný a trapný hroší balet, z něhož by se každý gaučový katarista poblil i v osmdesátých letech, a jenž je téměř přesnou, ale pěkně zkurvenou kopií prvního dílu, jediného jakž takž snesitelného, zejména pro fanoušky Labutího jezera a mistry v Gaykidu. Hlavní devizou tehdejšího filmu byl zejména sugestivně odpudivý thajský zabiják Kung Pao, zde degradovaný otylým prkenným kozatým hovadem z wrestlingových klauniád - Davčou Bautistou, který je asi tak stejný kungfoň jako já operátor intergalaktických letů, a strašlivý zhruba na úrovni Medvídka Pů, jenž si nechal na plyšové ramínko vykérovat Tygříka a chystá se v ultimativním zápase Stokorcové ligy ukopat Prasátko. Tím je v tomto případě mimořádně slizký a ochrnutý jeliman, připomínající retardovaného Kouďáka s akutním zánětem trojklanného nervu. Ke všemu tomu zmaru si ještě připočtěte střih jako od zfetovaného krejčího, hudbu z porna a choreografii soubojů, na níž dozajista najali sbormistra Tajči klubíku aktivních důchodkyň. Trapná stará Žánkláda už naštěstí jen učí toho ústředního debila bouchat do pytlíku, nicméně trochu toho artriticky patetického padedé si prostě neodpustil, a poslal tak i zbytky očekávání, že by mohl být nový Kopáč aspoň trochu hetero, nekompromisně směr prdel. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám rozhodli zrýmejkovať 80tkový akčný film, ktorý je mnohými braní ako klasika akčného žanru (kokotina) a pre mnohých najlepším filmom ŽánKlóda. Nie zlý nápad... problém, ale je, že miesto rýmejku z roku 2016 spravili rýmejk z roku 1989. Chcem tým povedať, že som mal pocit ako keby som sa nepozeral na nový film, ale na nejakú zabudnutú béčkovú sračku z 80. rokov. A ja naivný som si myslel, že sme to už niekam za tú dobu posunuli. Leda hovno. Údery sú sádzané pol metra od ksichtu, aby to náhodou nevyzeralo reálne, Tong Po chodi po aréne ako keby mal v prdeli stále zarazeného róbertka a samozrejme si náš hrdina po 30 ranách od 2 metrového nekultúrneho svalnatého hovada maximalne utrie kútik odkial mu cverčí pramienok krvi. Čiže vlastne zopakovali všetky chyby 80tkových filmov v roku 2016 !!! Samozrejme do toho pridali aj nejaké nové "trendy" ako obsadiť do hlavnej úlohy nesympatického neherca bez kúska charizmy, obsadiť do vedlajšej úlohy jebačku, ktorá sa vie reálne byť (áno...Gína) a dať jej 5 scén, kde jediný akčný moment prichádza, keď pobozká mŕtvolu na čelo. Takže zhrnuté a podčiarknuté... to že je to na 90% kópia originálu by som ešte zniesol a odpustil, ale to že tam posrali asi všetko čo sa dalo... to nie ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Není to úplně zlé. Dave Bautista je tu brutální záporák. Van Damme tu hraje trenéra, takže lepší comeback v už x-tém pokračování filmu v názvu "Kickboxer" nemohlo být lepší. Hlavní hrdina už tak sympatický není. To podle mě film strhává spolu s trapnou policíí, která to táhne dolů. Šlo to udělat daleko lépe. R.I.P. Darren Shahlavi ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Kickboxer s Van Dammem byl stupidní, ale zábavný. Kickboxer: Vengeance je stupidní (i když předstírá, že není) a nezábavný. Zbytečný reboot, který se marně snaží svoji osmdesátkovou předlohu updatovat pro současné diváky. Tvůrci si zřejmě řekli, že přiblble nerealistická zápletka Kickboxera stála za houby, tak ji zredukovali na minimum (přesto se jí stále drží, aby neurazili fanoušky) a zbylé mezery vyplnili delšími akcemi. Zřejmě, aby to bylo míň blbé (což není) a víc kickass (což také není). Všechno se tu děje hrozně rychle, bez napětí a předehry, aby zbylo co nejvíc času na akci. Nic proti tomu, kdyby ovšem akce nebyla tak fádní. No dobře, jízda na kole pod vodou se zapojením tažných volů jako součást tréninku byla bizarním způsobem cool. Ale jinak mi v paměti neutkvělo vůbec nic. Ve filmu je prý plno známých zápasníku, o kterých jsem v životě neslyšel, tudíž to pro mě (a dost možná pro většinu ostatních diváků) nemá absolutně žádný význam. Pokus o chudší verzi Expendables (viz i plakát) tedy moc nevyšel. Vrací se Van Damme. Bohužel ale v jiné roli. Navíc je zčásti bůhvíproč nadabovaný někým, kdo se snaží napodobit jeho francouzský přízvuk. Překvapilo mě, že film režíroval John Stockwell, herec (např. z Top Gunu), který odstartoval svoji režijní kariéru pozitivně přijatým dramatem Šílená / Krásný. Tímhle ji zcela utopil v nejhlubších béčkových stokách. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám dost problém. Je to remake nebo pokračování? Pokud pokračování, proč hlavní záporák vypadá stejně jako ten v původním filmu. Pokud pokračování, tak se ptám proč? Film má neuvěřitelně špatné a nesympatické (ne)herce. Nikdo ve filmu neumí pořádně bojovat a když už v něm jednu ze zásadních rolí hraje profík v MMA, bojuje jak máslo, jen aby neublížil hlavnímu hrdinovi. Bojové sekvence jako takové jsou nudné, bez nápadu a špatně natočené a překvapilo mě, jak může někdo v době filmů jako Raid nebo Ong-bak, natočit bitky, které vypadají hůře než ve filmech z 80. let. Celkově jsem chtěl film po 15 minutách odpálkovat s 1* a pustit si něco pořádnýho. Pak se ale objevil Van Damme a já se v tu chvíli naladil na příjemnou nostalgickou vlnu a vyloženě si užíval všechny tréninkové sekvence. Takže ve výsledku, to taková mizérie vlastně nebyla a docela sem si film i užil. Na jedno podívání celkem neškodné. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)

Reklama

Reklama