Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vôbec neberiem, ak sa vyslúžilé, bývalé najväčšie svetové filmové hviezdy snažia opäť dostať na popredné miesta, pričom vo väčšine prípadov nieje ich chybou, ak to nevyjde. Spoločnosť Millennium Films sa zaoberá akčným žánrom s tak trochu podradnejším štýlom, ale zase áčkovým lookom. Pán Costner, netuším či bol zlákaný a ak tak čím, robiac všetko preto, aby vytvoril svoju najnezvyčajnejšiu postavu, aj tak nedokázal dotiahnuť film k vytúženému záujmu divákov a kritiky. Nevyužitý potenciál námetu, nevýrazné akčné scény a okrem Kevina aj nevýrazní ( a nevyužití ) herci, čo najviac zamrzí, ak sa pozriete na celú tú skvelú zostavu. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už jsou agenti CIA v koncích, protože jim zlí pánové smrkli nejlepšího člověka, jenž - obrazně řečeno - držel klíč od arzenálu celého světa ve svých prackách, přichází na řadu doktor Mengele. Ten kuchne ještě teplý mozek onoho čupr špiona a šoupne ho do psychopata a masového vraha Jericha. No celý plán je více či méně směšný a film nám nabídne vcelku průměrnou zábavu, ale musím uznat, že Kevča chytá druhou mízu a v tomhle kousku hraje přímo skvěle. Může se zdát, že nesmysly skáčou na diváka ze všech stran, ale pokud se tento oprostí od fyzikálních zákonů a logiky, může si to i užít. Ač jsem byl zprvu naplněn značnou dávkou skepse, nakonec sám uznávám, že to zas tak zlé nebylo. Ba co víc, řekl bych, že dokonce nadprůměrné. 70% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Do psychopatického mukla Kevina Costnera, který má v mozku kus prázdného místa narvou zbytky CIA frajera Ryana Reynoldse umučeného v akci, který po sobě nechal ženu a hladový krk. Pak je tam nějaký hacker a skvěle obsazené křoví Gary Oldman a Tommy Lee Jones + méně známý zlý padouch se sympatickým motivem zbavit svět české vlády... vlastně všech vlád a nastolit konečně řád. Devadesátková zápletka s fajn akcí a běsnícím hlavním hrdinou, který neváhá rozlouct někomu hlavu lampou a zmasit fotbalové fanoušky, kvůli dopravnímu prostředku. Sympaticky odsýpající staromilský příběh, který se nedá brát vážně, ale fandu starých dobrých časů Skály nebo Tváří v tvář potěší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to nebolo dobré. Niektorí priaznivci tú chvália, že ide o dobrý akčňák. Ja som neočakával od tohto filmu veľa, tak ako všeobecne so stárnucím Costnerom ani nečakám. Ale toto nevyšlo ani na to, že ide o tak jednoduchý žáner. Pri akčnom filme by ste sa nemali nudiť. Tu sa to ale mnohým nepodarí. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)
  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama