Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dirty děda je pěknej prasák. Popravdě jsem ale čekal trošku kvalitnější zábavu, než perzverzní taškaření. První polovina je solidní úlet, ale pak se z toho stane velmi průměrná a klišoidní fašírka plná Fucků a zbytečných keců. Má to dobré a zábavné momenty, ale pro konkrétnost, např. celá scéna v lochu, mě vůbec nebavila. Trošku mě překvapilo že na tohle De Niro vůbec kývl, prestože hláškuje jak najatý a role mu sedí. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to extrémně sprosté, naprosto nekorektní, částečně nechutné a navíc naprosto předvídatelné, ale stejně mi to tak náramně sedlo, že jsem dobře pobavil a nasmál. Měl jsem pocit, že si to Robert De Niro celkem hodně užívá a stejně tak mu skvěle dělá parťáka Zac Efron, jenž se dostává do kůže "Sousedů" :-) A když do toho zapojíme Zoey Deutch, není co řešit. Oddechovka par excellence. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič prevratné, preto nie som sklamaný. Z feťáčika pomaličky, malinkými krokmi robia opäť herca, DeNiro si ide svoje a celé je to už tak klasicky nasiaknuté sexizmom, že to miestami nebolo ani vtipné. Mašťastie sa to dalo dopozerať a boli tam pekné herečky ( Deutch hádam čoskoro vypláva z týchto B-čkových vôd do poriadneho filmu, má potenciál) 2 z 5 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)
  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama