Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Hally Ralley nedávala pozor na svého fakana, až se ji to vymstilo. Uneslo ho totiž podivné stvoření, které vypadá jako Jabba Hutt s parukou. Tak rychle nastartuje své auto a zrychluje z 20 na 60(mílí, samozřejmně) a tváří se při tom jako by ji řezali nohu. A pak začíná Rychle a Zběsile(Pomaleji a Nudněji), klidně by mohla vystřídat třeba Vin Diesela, hlavně se svou hláškou: "Vybral sis špatné dítě!" . Celkem jsem se zasmál tomu dialogu: "911, jaký je váš problém?" "Potřebuji pomoc!" Vážně, já si myslel, že si chce objednat pizzu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Objektivně by to bylo spíš za tři, ale ten film prakticky nezastaví, Halle Berry baví i jako hysterická matka (a to je co říct) a byť je ta honička místy dost divně nastříhaná, pořád to má nádech reality. Takže mě to ve výsledku překvapivě bavilo víc, než byste u takové filmu na první pohled hádali. 7/10 ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, představuji vám zklamání tohoto roku. Neskutečně barbarský čin podělat tak parádní námět. Já jsem nepochopila, jak v jednom filmu může být tolik nelogických rozhodnutí a činů. Stačil mi počátek únosu, kdy matinka nechá synáčka sedět ve shluku lidí, aby si mohla zatelefonovat a místo toho, aby na něj celou dobu civěla, tak si stoupne zády a hraje si s ním na "Marco Polo". Protože to je totiž úplně normální každou minutu řvát někomu do telefonu "Marco". Ale tohle byl bohužel jen začátek nesmyslných konin a tlačení na pilu. Kdo neuvidí, neuvěří. Tentokrát na můj vkus přespříliš procent. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Kidnap pumpuje adrenalín od začiatku do konca. Dramaticky vystihnuté boli hlavne automobilové naháňačky a vhodný bol aj výber záporákov, teda únoscov, už nesympatickejších ľudí vybrať naozaj nemohli. Nesmiem zabudnúť na Halle Berry, ktorá bola v hlavnej úlohe ako ryba vo vode. Čakala som, že tento počin bude ako cez kopirák odkukané The Call, keďže išlo o rovnaký námet, rovnakú herečku, ale čuduj sa svete, bolo to iné a dokázalo to nadmieru zaujať. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

K čemu to je, že to je svižné a utíká to, když si logika utekla ke stánku na párek. To že není Halle Berry už dávno herečka která se dá brát vážně ví asi každej, má teď problém zahrát i běh aniž byste se neposrali smíchy. Když jí dojde benzín a ona v těch negerskejch nasrávačkách začne podivně máchat rukama a rozběhne se proti kameře, málem sem umřel smíchy. Začátek ještě trochu ušel, ale jakmile únosce vyleze z auta a ona dá zpátečku místo toho, aby toho dementního vidláka přejela, začalo se mi chtít zvracet. Mohlo bejt po filmu asi po 15. minutách a já se mohl těch zbývajících 70 minut věnovat něčemu užitečnějšímu, třeba onanování. Únosci kteří mají za sebou evidentně stovky únosů (což nám je podáno na konci asi 20. vteřinovým proslovem několika reportérů a působí to ještě víc směšně než předchozí film) jsou totálně vypatlaný, ale mají kliku, matka v autě je ještě vymaštěnější. Mohl to být slušný thriller, ale podrazil si nohy a zlomil vas tím, že dovolil všem postavám chovat se neskutečně kreténsky, ale neskutečně. Některým režisérům není rady ani pomoci a měli by se nadále věnovat jen točení videoklipů Justina Bíbra.30%. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama