Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 2

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (198)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No to zase byla totální píčovina po dlouhý době :o) Dal jsem tomu šanci, když jsem si přečetl obsah, čekal jsem totálně nasranou H. Berry, která bude postupně únosce nějakým způsobem likvidovat, ale to co jsem nakonec viděl, jsem myslel že chcíííííípnu nudou. Totálně ANTISEXY Berry na kterou už jsem se nemohl po 20 minutách ani dívat, totálně dementní únosci, nemá to žádnou logiku, závěr byl tragický ... " TATO MATKA JE OPRAVDU NESKUTEČNÁ HRDINKA " Háá háááá. Tento film je neskutečný shit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Uf, no to nebolo nič! Silný a napínavý príbeh, ktorý sa dá len ťažko pozerať (veď malý Karl by mohol byť aj náš dieťa). Po únosu sa príbeh „zastaví“ iba na asi 4 minúty. Inak vždy sme v pohybe a pozornosť diváka neklesá. Naopak, postupom času sa zvyšuje. Autonaháňačka dobre zvládnutá. Najviac tu zaskvela H. Berry. Jej hra je tak pravdivá, aká len môže byť. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ten film, snad v době, kdy vyšel u někoho z rodiny doma, byl jsem ještě děcko a ten film mě úplně vtáhnul, protože jsem nikdy, takové filmy nesledoval a ani nevyhledával (v té době jsem vlastně, ani nesledoval filmy). Byl jsem úplně z toho mimo jak moc mě to bavilo a jak byl ten film napínavý, teď po tolika letech, musím říct, že nejsem moc nadchnutý, ale už vůbec ne zklamaný a film, jsem si užil, dneska bych neřekl, že to je nějaké převratné, protože už teď mám podobných thrillerů nakoukaných opravdu hodně a ten film nijak nevyčnívá originalitou. Halle Berry je prostě dobrá herečka a v roli nebojácné matky funguje skvěle. Na scénu se sousedem na koci filmu, nikdy nezapomenu. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jé.. tak to je asi tak. Kráva zmatená neuhlídá protivně nesympatickýho negříka, kterýho jí šlohne fakt odpudivá tlustá svině. V průběhu totálně vyjebaný honičky, kdy i v minimální rychlosti se nám kravka snaží dokázat jak jede mooooc moc rychle a nebezpečně, se dějou věci. Vystřelený erbegy, auta na sračku a pořád frčíme, na přefízlovatělý americký hájweji najednou nikde žádnej polismen, no nelogičností a píčovin pokokot. Herecký výstupy... o hovně. Amíci jsou fakt banda teploušů, a jediný co je fajn, jak nám v průběhu tý divočiny kamera dokonale stříhá obraz typickýho americkýho venkova...no humus. Nakonec se to trochu vzepře, závěrečná potyčka v tý zaplivaný chalupě je vcelku ok, kravka zachrání nejen negříka ale naštěstí i další unesený pidilidi, a zazvoní zvonec..teda spíš lopata o palici posledního zloducha a pohádky je naštěstí happy end. Ale jednou číhnout se na to dá, a nervy to průměrnýmu čumilovi napne též. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Objektivně by to bylo spíš za tři, ale ten film prakticky nezastaví, Halle Berry baví i jako hysterická matka (a to je co říct) a byť je ta honička místy dost divně nastříhaná, pořád to má nádech reality. Takže mě to ve výsledku překvapivě bavilo víc, než byste u takové filmu na první pohled hádali. 7/10 ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama