Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christian Wolff (Affleck) je matematický génius, který má lepší vztah k číslům než k lidem. Pod zástěrkou maloměstské účetní kanceláře pracuje jako nezávislý účetní pro několik nejnebezpečnějších zločineckých organizací na světě. S postupným stahováním smyčky ze strany oddělení pro boj s organizovaným zločinem ministerstva financí, v jehož čele stojí Ray King (J. K. Simmons), Christian přijme legálního klienta: dobře zavedenou společnost zabývající se robotikou, ve které účetní (Anna Kendrick) zjistila účetní nesrovnalosti ve výši miliónů dolarů. Ale s tím, jak Christian rozkrývá účetní záznamy a přibližuje se k odhalení pravdy, začíná v jeho okolí stoupat počet mrtvých. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (829)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebejt toho kulhavýho konce,dal bych stopro pětihvězdici,ale nakonec jen čtyři.Ben Affleck není kdovíjakej herec,ale myslim že v tomhle filmu se našel.Režiséra O´Connora mám v paměti od doby skvělýho policejního dramatu Hrdost a sláva,a tak sem se hodně těšil.No a začátek hodně pomalej,a vlastně mezi akcí to teda taky nikam nesprintuje,jenže jak příde na řadu ta akční část filmu ,je hodně výživná,A jestli je to uvěřitelný.Ale jo,jen šťoura bude prskat.Potěšilo a chci vidět znova.80%. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Akční jednohubka se super-anti-hrdinou na spektru. Celé to osciluje na hranici zábavnosti a debility, je jen na vás, která stránka pro vás bude převažovat. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck je super i mimo filmy, které režíruje, pokud jeho role nevyžadují lidštější přístup. Ve filmu s jednoduchým, ale umně vystaveným příběhem všechno funguje s chirurgickou přesností a já si akci, atmosféru a různě nasnímané záběry vychutnával. A závěrečná gradující část mi ani nepřišla jako z nějakého jiného filmu a všechna dovysvětlení fungovala jako krásná tečka. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck opět v roli napsaná mu přímo na tělo. Člověk s minimem sociální inteligence, ale logikou génia zjednává spravedlnost a bojuje efektivněji než pět Batmanů. Ale to není hlavní síla tohoto filmu. Je to ono propojení s postavou. Víme, že je jiný a okolí se těžko dostává k němu stejně jako on ke svému okolí. Ale je i přes své postižení natolik charismatický, že mu fandíte, prožíváte s ním různé situace a přejete si, aby se mu nic nestalo. To pak těch 128 minut uteče jako voda a vy si chcete (já to alespoň tak měl) pokračování. 80% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byla jsem docela mile překvapená, že mě to tolik bavilo. Čekala jsem spíše nudu, myslela jsme si, že to bude převážně o číslech než o nějaké akci, zabíjení nebo sexy Benu Affleckovi. Bena jako herce mám ráda, ale většinou hraje takové role, které mi jsou dost nesympatické, ale tahle byla pravý opak. Možná to bylo i tím, že moc nemluvil a vlastně se celou dobu choval strojeně a vážně a to k němu prostě sedí. Anna byla spíše jen takový osvěžením a ženskou ozdobou a příběh se mi velmi líbil, byly tam emoce, napětí, mrtvoly a dokonce i trochu romantiky, které bylo tak akorát. ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Nebyt zaverecneho "twistu", mohol to byt spoko priemer .. :D Autistic Ben will be always welcomed here, btw lamest origin subplot in years :D ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O´Connor podruhé a znovu je to paráda jako svině. Nebude náhoda, že se v jeho filmu opět ukazuje špičkový scénář (na který stačil jediný člověk). Víc takových filmů, kde se jede spíš na vnitřní propracovanost než na laciné efekty a jednoduchá schémata, která sice fungují, ale zajímavá nejsou. 90% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Ne že bych od dalšího hereckého výkonu Bena Afflecka čekal propadák, ale celkově zde nemůžu najít chybu. Neobvyklý děj a zápletka, pár překvapení, filmařsky a herecky zvládnuté. Nakonec překvapili i děti, které to s takovými rolemi nemohli mít lehké. Rozhodně film, ke kterému se ještě vrátím. ... GA Cinema ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Slušný nářez, výborně obsazený Affleck, skvělý mix akce a stylově záběrovaných dialogových scén, sumasumárum perfektní zábava. Jenže ten scénář je tak cimrmanovsky překombinovaný, až to bolí - a hlavně to neladí dohromady. Jednotlivosti baví a nepůsobí okoukaně. Jako celek je to ale děsně prázdný a nudný. Čtyři hvězdy s odřenýma ušima. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velké zklamání. Od projektu mého oblíbeného režiséra Gavina O'Connora s Benem Affleckem v hlavní roli jsem toho čekal opravdu o dost víc. Když už nic jiného, tak alespoň solidní akční žánrovku s dobrým tempem u které se nebudete nudit. Dostalo se mi podivného myšmaše superúčetního, který bůhví proč dělá v tomhle filmu to, co dělá a ne jinak tomu je i u ostatních postav. Většina motivací jednotlivých postav je mi záhadou, děj mi přijde hodně zvláštní (sem tam se prostě něco stane a vůbec netušíte, jak o tom postavy mohly vědět), akce je tu pouze po málu a o konci se nestojí snad ani zmiňovat. Tady jsme se s O'Connorem nějak nepotkali. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck sice hraje úsporně, ale zato velmi uvěřitelně a je jedno, jestli je řeč o Batmanovi, nebo o účetním, který by mohl zfleku do party k Johnymu. Příběh je atraktivní a i přestože není moc originální, má náboj a nenudí. Přesto se najdou momenty, které zamrzí a bohužel mezi ně patří i konec, který zcela zbytečně strhne do té doby solidní akční film, na průměrné rodinné drama. Aspoň že poslední scéna potěšila. Přesto to nebylo jako celek vůbec špatné. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Film má v sobě ohromnej kus zábavy na který já slyším. Na neobvyklý věci. Styl vyprávění, tempo, akce vše vypracováno výborně. Ke konci mám trochu výhrady, ale to je u mě normálka... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, když se Ben Affleck nesnaží ze všech sil podělat Batman, tak zvládá hrát i v zajímavých kouscích a Accountant je jeden z nich. Dobrý film, u kterého se nenudíte a děj letí kupředu aneb ze života autisty. Plusové body za obsazení Anny Kendrick a Jona Bernthal. Batman a Punisher jsou bráchové a už kvůli tomu to stojí za podívání. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Po skvelom Bojovnikovi dalsi vyborny film od O'Connora. Precizny, remeselne bezchybny, od zaciatku do konca zaujimavy, bez zbytocnych blabolov, ci odbociek....a este aj Effleck je uplne v pohode. K Uctovnikovi sa urcite rad vratim a nebranim sa ani pokracovaniu... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Urcite se nejedna o spatne akcni drama. Skoda jen, ze je zbytecne dejove prekombinovane a snad vsechny postavy jsou vyhnany do nejakeho extremu, narazit zde na tuctoveho cloveka je umeni. Celkem zajimave to je, napinave taky a dobre natocene. Proti Affleckovi ve finale nic nemam, ale nechapu, jak se nekdo se stale stejnym vyrazem muze v Hollywoodu tak vyrazne prosadit. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Budovanie sveta je vzrušujúce a premisa je osviežujúco zvláštna. Akcia upúta vašu pozornosť. Pokiaľ film sledujete pozorne, čo sa presne deje, funguje to. 7/10 ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Kvalitní zpracování v mých očích nepřebije, že jde o špatný film, dutý scénář, nešťastné zvraty, ne-uvěřitelnou nadsázku, nesourodý příběh. Prostě se mi to nelíbilo a to tak, že vůbec a víc o tom filmu ani moc nechci slyšet. Autističtí X-Men aneb Takový normální autistický film 2: Batman účetním, to není to, co jsem chtěl v životě vidět. ()

Související novinky

Ben Affleck a Matt Damon míří na Netflix

Ben Affleck a Matt Damon míří na Netflix

26.01.2024

Osvědčené hvězdné tvůrčí duo kráčí vstříc další filmové spolupráci. Po loňském chváleném dramatu Air: Zrození legendy a pár let starém Posledním souboji vyhlíží oscarová dvojice Ben Affleck s Mattem… (více)

Akční thriller Zúčtování dostane sequel

Akční thriller Zúčtování dostane sequel

05.09.2021

Thriller Zúčtování v originále zvaný The Accountant z roku 2016 neměl původně kdovíjak velké předpoklady k tomu, aby se z něj stal hit, natož pak chválený. Na papíře se zkrátka jednalo o béčkovou… (více)

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

11.11.2017

Loňská comicsovka Sebevražedný oddíl sice moc lidí nenadchla, 745 vydělaných milionů nicméně znamená dvojku. Té se ujal Gavin O'Connor, režisér Warriora nebo Zúčtování, a měla by se začít točit v… (více)

Sebevražedný oddíl 2 má režiséra

Sebevražedný oddíl 2 má režiséra

07.09.2017

Loňský Sebevražedný oddíl se díky famózní marketingové kampani proměnil v hit. Studio Warner Bros. se tudíž vykašlalo na slabší přijetí a začalo chystat dvojku, k níž se však rozhodl nevrátit David… (více)

Reklama

Reklama