Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (75)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dračí pečeť jsou vlastně dva filmy, které spolu téměř nesouvisí. První z nich mohl vzniknout díky tomu, že první díl byl komerčně úspěšný a tak se do druhého sehnali dvě akční legendy - Arnie a Jackie. Jejich linka trvá na začátku filmu cca. 40 minut, je zábavná, vtipná a jejich souboj je kvalitně zpracován (zřejmě za choreografií stál sám Jackie, ostatní bitky ve filmu jsou tuctové). Poté začne druhý film, který se odehrává celý v Číně. Není špatný, ale dýchá z něj, že není příliš originální. Na jedno zhlédnutí je to fajn a bitku hvězd si, možná, ještě pustím, ale jinak jde o průměr. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděla, do druhýho jsem šla jen kvůli dvojce Jackie & Arťa, kteří, jak jsem ovšem v průběhu sledování zjistila, v tom hráli jen druhé housle. Vyklubala se z toho celkem příjemná pohádka, jen kdyby mi to místy nepřišlo jako parodie na čínský filmy, přehrávaný, nesmyslný a přitažený za vlasy. Jinak to ale mělo pěkný příběh, výpravu, exteriéry. Několikrát mě za uši zatahala i pěkná hudba. Viděla jsem to komplet v čínským dabingu, takže bylo vtipný sledovat Zápaďáky žvatlat čínštinou :) Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli 2 nebo 3*, nakonec jsem se přiklonila ke 3, ale možná to ještě změním. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Arnoldovi a Jackiemu nedám odpad i když tahle hovadina by si ho bezesporu zasloužila. Chlapi si asi odskočili za lehkým výdělkem a Arnie v tý paruce vypadá příšerně. Pravda je, že jejich souboj spojený s vtipným špičkováním je to jediné co tu má nějakou objektivní kvalitu. Film jako takový je totálně nesourodý blábol navíc na mě působí dojmem jak kdyby byl kompletně digitální a vůbec se netočil v reálných lokacích. Takže sorry nechal jsem se na to nalákat, ale dostal jsem těžce po hubě a nakonec to půl hodiny před koncem vypnul.15% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si tento Rusko-Čínsky maglajz pustil v CZ dabingu, ale fakt neviem komu je určený. Ja to ale nie som. Už holt nemám 5 rokov. Pripomínalo mi to všetky tie otrasné české rozprávky z ktorých nedokážem dopozerať ani trailer. Mizerné triky, preplácaný príbeh, ktorý nedáva poriadny zmysel. V tom filme je všetko a zároveň nič poriadne. Pustil som si to len kvôli dvojke dôchodcov, ktorí sú už dávno za zenitom, čo znova dokázali aj v tomto filme. Trápny Arnie a ešte trápnejší Jackie. Ich bitka a vtipy behom nej boli doslova bolestivým zážitkom. Keď sa náhodou v nejakom filme stretnú tretíkrát, tak už nemajú kam hlbšie klesnúť. Radšej už nič viac nenapíšem, lebo by som aj tak len skritizoval každú zložku filmu. Proste čistý odpad. 0/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy, ale len za mini účasť Arnieho a Jackieho. Výprava aj efekty ďaleko lepšie ako v prvej časti, na druhej strane stále rozprávkové. Ale inak fajn výprava, kombinácia vedy a fantasy, princezné, cári, kungfu majstri a ruskí kozáci atď. jednoducho všehochuť, pre niekoho pochopím aj nechuť. Dokonca aj mikro cameo pre už nebohého Rutgera Hauera. Najlepšie momenty boli samozrejme pri súboji Arnieho s Jackiem, normálne tam boli hlody, že sa nedalo nezasmiať sa... :) ()

Galerie (162)

Zajímavosti (5)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Han Guanhua. (Rominator)
  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno