Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V okolí Sušice někdo v krátkém intervalu znásilnil tři mladé ženy. Muž měl vždy na hlavě kuklu a znásilněné ženy ho nejsou schopné popsat. Spojuje je jediné, každé z nich ustřihl kus vlasů. Trpí pravděpodobně trichofílií, vlasovým fetišismem. Pachatele vzrušuje, když se pak doma může vlasů dotýkat, hladit je, čichat k nim, vybavuje si znovu ten zážitek. To je jediná nejistá indicie, kterou policisté z Kašperských Hor mají. Zkoušejí všechny možnosti, vytipované nedávno propuštěné vězně, prověřují podobné případy, které se staly v minulosti na Šumavě, ale nic jim nevychází, nemohou se posunout dál. Vypadá to, že se do vyšetřování vloží kriminálka z Plzně a Janě Vinické tenhle případ odeberou. Policisté však při vyšetřování dalšího případu, tentokrát podezřelého utonutí mladé ženy, objeví nečekanou souvislost s případy tří znásilnění a nakonec oba případy úspěšně objasní. Pomůže jim v tom i ona nejistá indicie, vlasy, ustřižené obětem... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů série Mission impossible má podtitul: Národ grázlů. Celé sérii Policie Modrava by slušel podtitul: Národ pitomců, protože ten, kdo pustí do světa takový paskvil, nutně musí mít diváky za pitomce. Jeden příklad za všechny: pachatel tří znásilnění si schová ustřižené vlasy obětí coby fetiš - do skříně své manželky. To je hňup, co? ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potěší setkání s postavou Ladislava Mrkvičky, který chudák už opravdu nemohl a je to z jeho scén znát. I proto velký dík autorům, že mu ještě dali prostor se důstojně se seriálem rozloučit. Dále pobaví příběh "ztracené" manželky, která místo toho, aby byla ukryta v betoně pod garáží, trandí někde v lázních. Druhý případ znásilněných žen a jedné zavražděné je ovšem už vážnější a dá zabrat, než jej policisté vyřeší. Další linka sportování Vinické a kvetoucí nová láska je naprostý trapas.  Díl, který zcela zapadl do průměru třetí série. ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnešní případ byl trochu netypický od těch ostatních a jeho rozuzlení bylo dosti nečekané - možná trošku jednoduché. V tomhle díle mi trošku chyběly osudy ostatních členů sboru a naopak přebýval hrozný nadabovaný milionář, který se spíš hodí do nějakého nekonečného hloupého seriálu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ(y) pohodička, ale dnes mi chybělo více osobního, soukromého života policistů. Až na toho cyklistu, jehož bych klidně postrádal. Jeho dabing trhal uši. Mrzí mě, že spějeme k rozloučení, jak dnes naznačil pan Kyncl. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znásilnění tři žen a brutální vražda další - zatím nejdrastičtější a ve výsledku nejlepší díl třetí řady. Z mezilidských vztahů zbyl čas v tomto díle jen na Vinickou, která zjistila, že je tlustá, tak začala hubnout a začala románek s bohatým blbě nadabobaným sympaťákem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Emil Kintzl je skutečná osoba, bývalý učitel z Kašperských Hor. V seriálu ho hraje Ladislav Mrkvička, skutečný Emil Kintzl se ale v seriálu objevil anonymně jako komparzista. (pletiplot)
  • Scéna v motorovém vlaku, který jede v noci ze Sušice, se ve skutečnosti natáčela přes den na nádraží v Nemilkově. Vlak měl okna přelepené černými fóliemi. (Duoscop)

Reklama

Reklama