Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, atmosféra miestami pekne príjemne zhustla, hlavne keď sa konečne vydali do tých podzemných chodieb, no rozhodne to chcelo nejakého regulérneho bubáka a nie len jedného popleteného bláznivého fašistu a pár bezprízorných postavičiek so zaviazanými očami. To sa mi na strašenie zdá hrozne málo, hlavne keď uvážime, že prostredie bunkru ponúkalo v tomto smere ohromný potenciál, škoda. Čakal som niečo atmosferické a mysteriózne, no dostal som len slabý vývar mojich očakávaní. Priemer s prižmúrením oboch očí. 50/100 ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Válečný film tak trochu jinak. Po prvních 40-ti minutách, které byly až mrazivě tajemné (příběh, pohledy do tmy) a já po dlouhé době cítil intenzivní pocit strachu a nejistoty, kde se bojíte NE toho co vidíte, nýbrž toho co nevidíte a myslíte si přitom, že tam něco doopravdy je. Což je správné - tak by to mělo být... Nemám rád horory, kde vám hned na začátku ukáží všechno - příšery, obludy, monstra, duchy. Když nevíte co se přesně kde nachází a nebo vás děsí pouze zvuky ( Vzpomeňme na film: Vetřelci a detektor pohybů), nebo nevíte čím se můžete býti jisti (Věc), tak film disponuje neuvěřitelně hutnou atmosférou. A tak je tomu i tohohle snímku - po dobu 40 minut. Pak se film promění s prominutím ve škvár. // Ale za tu originlní myšlenku a nápad: spojit 2. svět. válku a horor dohromady, kde všechno začíná nevinně - němci se skryjí v bunkru a končí vše velice drasticky - paranoia, halucinace dávám filmu čtyři hvězdy. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Co tohle sakra mělo být? Jak mám tady někomu fandit? Když je to plný skopčáků, já si přál aby je někdo zmasakroval v prních dvaceti minutách a mohli jsme ušetřit hodinu času. Nehledě toho jsou všichni strašně nesympatický, proč tam radši nešoupli Amíky, či Brity. Nemůže přece po mě někdo chtít, abych ve válce byl na straně Němců. Co se týká děje nic převratnýho se tam neděje jen bubák v chodbě, tohle se nepovedlo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bunker sa mi páčil o štipku viac, ako solídna, dejovo relatívne spriaznená Hliadka smrti s Jamiem Bellom a Andym Serkisom. Napriek úvodnej (skvele nakrútenej) prestrelky (kým sa Nemci neprebojujú do bunkra) rozhodne nečakajte akčný film. Skôr niečo ako "Záhada Blair Wicth za Druhej svetovej". Vynikajúci kúsok, ktorý doplatil najmä na nie ani tak neprepracovaný, ako skôr proste nedokončený scenár (ku koncu to, podobne ako v Hliadke smrti, prestáva dávať logiku). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před zákeřnou léčkou amerických vojáků je malá skupina přeživších německých vojáků nucena uchýlit se do malého protitankového bunkru na německo-belgické hranici, toho času stráženého jen potrhlým staříkem a čerstvým vojenským elévem. Poté, co jim je z vedení odmítnuta jakákoliv pomoc, hledají - jak před sílícími útoky američanů přežít, nacházejí pod bunkrem prastaré tunely. Jenže otevřením do tunelů se zároveň otevírá cesta něčemu tajemnému z tunelů ven ... Měl jsem chuť na nějaký pěkný horor, a můj výběr padl zrovna na Bunkr. Bohužel mé touhy po něčem výjimečném zůstaly nenaplněny, o nějakém strachu či hororové atmosféře není ani řeč, takže jediné co film vybudí je vaše představivost, co všechno by se s tímto námětem mohlo dát udělat. Pokud hledáte něco v podobném žánru, a dle mne mnohem hororovější, tak doporučuji Mrtvou hlídku. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)
  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama