Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miller, Holden a posádka Rocinante se potýkají s následky jejich těsného úniku z Erosu. Setkáváme se s marťanským rotmistrem Bobbie Draperovou a její četou, a to v době, kdy se mezi Zemí a Marsem vyostřuje "Karibská krize." (Prime Video)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé sezóny mě určitě nezklamala, přinesla stejně jako předchozí řada kvalitní atmosféru, napětí i slušnou dávku politikaření. Navíc to vypadá, že Marťané v této sérii dostanou větší prostor, a to by se mi mohlo líbit. Stejně tak mě bavilo i dění kolem Chrisjen Avasaraly, takže start sezóny byl slušný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne, ale konečne sa vydáme aj na povrch Marsu a pribúdajú nám aj nové postavy z tejto novej "samostatnej kolónie". A ich motiváciám začíname rozumieť aj ako pozemšťania. Lenže tí vo fikčnom svete seriálu majú od toho pomerne ďaleko. Dôležitá je ale tiež premena Millera-noir detektíva na Millera- bojovníka s týždňovým strniskom. Hustnúť to začína ja na zemi. Je fajn, že nová séria do dovolenej miery mení trochu aj atmosféru, možno sa zvýšil rozpočet, neviem. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napokon i druha strana - Mars dostala viac priestoru a vnimame lepsie ich pohnutky, military vyhodu a snahu o teraforming a nalady ich jednotiek. Dufal som, ze sa dostaneme i na Phoebe, ale nakoniec bolo "pre niekoho" lepsie, aby sa odpovede rozprasili vo vesmire. Zatial to vyzera, ze posadka prezivsich z Erosu sa rozrastla o zarasteneho a vychudnuteho "detektiva" a pociatocne napatie sa na dvoch roznych frontoch "uvolnili". ;) Moze byt, slusny "otvarak". ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama