Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miller, Holden a posádka Rocinante se potýkají s následky jejich těsného úniku z Erosu. Setkáváme se s marťanským rotmistrem Bobbie Draperovou a její četou, a to v době, kdy se mezi Zemí a Marsem vyostřuje "Karibská krize." (Prime Video)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé sezóny mě určitě nezklamala, přinesla stejně jako předchozí řada kvalitní atmosféru, napětí i slušnou dávku politikaření. Navíc to vypadá, že Marťané v této sérii dostanou větší prostor, a to by se mi mohlo líbit. Stejně tak mě bavilo i dění kolem Chrisjen Avasaraly, takže start sezóny byl slušný. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napokon i druha strana - Mars dostala viac priestoru a vnimame lepsie ich pohnutky, military vyhodu a snahu o teraforming a nalady ich jednotiek. Dufal som, ze sa dostaneme i na Phoebe, ale nakoniec bolo "pre niekoho" lepsie, aby sa odpovede rozprasili vo vesmire. Zatial to vyzera, ze posadka prezivsich z Erosu sa rozrastla o zarasteneho a vychudnuteho "detektiva" a pociatocne napatie sa na dvoch roznych frontoch "uvolnili". ;) Moze byt, slusny "otvarak". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne, ale konečne sa vydáme aj na povrch Marsu a pribúdajú nám aj nové postavy z tejto novej "samostatnej kolónie". A ich motiváciám začíname rozumieť aj ako pozemšťania. Lenže tí vo fikčnom svete seriálu majú od toho pomerne ďaleko. Dôležitá je ale tiež premena Millera-noir detektíva na Millera- bojovníka s týždňovým strniskom. Hustnúť to začína ja na zemi. Je fajn, že nová séria do dovolenej miery mení trochu aj atmosféru, možno sa zvýšil rozpočet, neviem. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama