Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvěstný patolog Knecht znepokojuje ústecké kriminalisty, kteří jsou ale naplno zaměstnáni vyšetřováním ohořelého těla na kališti. Spojitost s přepadením transportu peněz je skoro jistá, a tak jejich síly směřují k záchraně jediného živého svědka. Boj s časem začíná… (Česká televize)

Zajímavosti (9)

  • Přestože byl podezřelý Vitzner (Radek Bruna) v předchozím díle přikurtován k posteli policejními pouty, v tomto díle z neznámých důvodů nikoliv, proto také mohl utéct. (sator)
  • Když se poprvé snaží lidé dostat k podezřelému Vitznerovi (Radek Bruna) na pokoj přes policejní ostrahu, říkají jim, že k pacientovi může podle nařízení Rohana (Alexej Pyško) jenom právní zástupce. V další scéně ale říká Rohan: „Jasně jsem řekl, že k němu nesmí nikdo.“ (sator)
  • Když Kunešovi (Hynek Čermák) jeho dcera oznámí, že je těhotná, přehodí věty v jejich logice. Nejdřív řekne: „Proč si nezavolala dřív, dalo se s tím ještě něco dělat,“ a teprve poté se ptá, v jakém je měsíci. (sator)
  • Ford Escort Turnier kapitána Gazdy (Ondřej Pavelka) jezdí s registrační značkou 4U6 7442, která je vidět i v okamžiku, kdy se na voze zadře motor. O několik scén později má ale na zvedáku v policejní laboratoři tabulku s číslem 3U6 9313. (Martin_L)

Reklama

Reklama