Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Geralt se smíří s osudem a chrání Ciri před silami, které bojují o vládu nad Světem. A taky před její záhadnou mocí. (Netflix)

Diskuze

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Kiwi21

Souhlasím, je to dobré fantasy. Problém mají jen lidi, kteří od toho čekají něco, co to nikdy nebude. Je to jako si dát v restauraci lososa a čekat, že mi přinesou kachnu a pak tam jít udělat bordel, protože mi přinesli lososa. Logika některých lidí je vskutku zarážející, jejich úroveň češtiny pak ještě o to víc :) No co, sněhové vločky v Česku si pobrečí na ČSFD, ve světě to sklízí úspěch, ještě větší než 1. série. Já jsem momentálně v půlce a přijde mi to zatím o trochu slabší, ale tak uvidím dál. Ono je u některých recenzentů spíše vtipné, že rádi mění názory podle ostatních nebo dávají i CTRL + C a CTRL + V na komentáře. Jsem nevěděl, že se tu hodnotí podle vkusu někoho jiného :D Vyskytují se tu i jedinci, co tomu dali 1-2 hvězdy a na zahraničním webu se stejným nickem i profilem tomu dali 9/10 nebo 10/10. To tak nějak nepotřebuje komentář :D

na příspěvěk reagoval Paul_cz

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Souhlasím s tím, že se u Netflixu zase ukazuje jeho typický syndrom obsadit všude černocha, černá Fringilla je už tak dost tuhé sousto, protože ta herečka je mega špatná a necítím z ní počas celého seriálu žádnou emoci, prostě odříkává texty. Spíš mě zaráží logika některých lidí, co se na to dívají, nebo údajně "dívají". Když se mi nelíbí adaptace, proč se na ni sakra dívám? :D Nikdo nikdy nesliboval, že adaptace bude převyprávění knížek 1:1 a nikdo z tvůrců to tak ani nechtěl, dokonce ani Sapkowski ne, byl rád, když tvůrci vnesli do toho vlastní iniciativu, která se mu líbila. Adaptace je adaptace a každý, kdo brečí, že to není podle knížek, si asi neuvědomil, na co se dívá. Na druhou stranu se mi líbí, jak Cavill se snaží Geraltovi dát nádech toho zaklínače z knížek a uspokojit i tuto sortu lidí, i když to pro ně není primárně tvořeno. Ve výsledku pak tedy nechápu hatery. Seriál je primárně zaměřen na hráče herního zaklínače, kde také nebylo vše 1:1 ke knížkám. To, že má pak seriál fakticky nějaké chyby, jako třeba zmiňovanou Fringillu, je zase na jinou debatu. Jako ale dívat se na něco, co není tvořeno pro moji kategorii, 1000x je to zmíněno a všude napsáno, nelíbila se mi z toho ani 1. série a pak jít ještě brečet do recenzí, že to není to, co jsem čekal, to už je silné sousto a asi případ pro nějakého psychiatra :) 

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Dal jsem to ještě jednou a v klidu. Když pominu zbytečné obsazování černochů do rolí kde asi neměli být, tak to bylo celkem ok. Dějová linka s elfy byla skoro zbytečná, ale co už. Zbytek byl celkem fajn. Cavil se na to děsně hodí. Takže to možná chtělo trochu jiný první díl, aby člověk neočekával zfilmování povídek. Které bych moc rád.

Kiwi21

Kiwi21 (hodnocení, recenze)

Nemohu si pomoci ale za mě solidní 4 hvězdy ale už jen proto jak přehnaně lidé nadávají protože to není dle knihy či hry (která je fantastická) mam chuť hvězdu přidat 

Dokonalé to určitě nebylo ale velice dobrý ano

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

Mandarian

Mandarian (hodnocení, recenze)

cernakus

přesně tak, myslíš vyhodit tu krávu ... herci by ji měli poslat někam i Sapowski... Jarine, ty jsi opravdu Jarin viď? :-D přečti si to znovu... ale ještě ti to napíšu jednou, kdyby sis to nedomyslel... bylo to myšleno tak, že hodnotit seriál předčasně, bez toho aniž by se na to člověk podíval, je pitomost i kdyby to točil kdokoliv. Bohužel ale v tomto případě tito lidé měli pravdu a je to opravdu totální sračka na kterou se pomalu nedá dívat. Jako dítě jsem se díval na Polskou verzi a pak četl i knihy, hrál hru...  pak jsem viděl tuto slátaninu od Netflixu kde nám předhodili totální mišmáš dějových linek a afroamerické elfy a zbroje jako kdyby to někdo udělal na 3D tiskárně s 4 promile v krvi... myslel jsem, nebo opravdu jsem doufal, že se poučí s chyb.. ale to se vůbec nestalo... spíše naopak, ještě více to podělala a je z toho v podstatě odpad, kdyby tam nehrál Calvin a neudělali ty efekty tak to nestojí ani za ten stravený čas u toho ... natož na place... kdyby se na to vykašlali, tak udělají lépe... nebo to dali někomu jinému a ne té P*** co to celé spískala.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Karlosz , Mandarian

myslíš asi vyhodit tu židovskou pičku Schmidtovou, že? Protože tohle je její práce. Je to ona, se kterou se Cavill hádal. IMHO nebejt tam on, který svou komerční silou dokáže zlomit i buzflixíky, tak by tahle série byla fenomenální sračka.

Jsem zvědav, jak moc toho Henry ještě vydrží, protože odstřelit ho je nemožné a na rozdíl od Schmidtové je nejen znalec knih a her, ale navíc i inteligentní, takže umí poznat, že je scénář nebo děj sračka, už když to čte. A když se se postaví na zadní, tak to IMHO ta pička nepřežije, na to je Zaklínač zlaté vejce Buzflixu.

Mimochodem, v seriálovém světě režisér není důležitý jak ve filmovém. Zatímco ve filmu je to rejža, který má vizi a podle toho film tvoří, v seriálů je to tzv. tvůrce, což je obvykle hlavní scénárista, produkční a nebo oboje dohromady.

na příspěvěk reagoval Mandarian, Karlosz

Mandarian

Mandarian (hodnocení, recenze)

Jako že, věděl jsem že to nebude dle předlohy... Ani že to nebude dokonalý ale čekal jsem aspoň ten zážitek jako z první série, nebo jak psali extatni zážitek z druhé. A teď jsem shlédl 5 dílů... A co k tomu říct začátek z první knihy i když né úplně a pak, tož to by nikdo nevymyslel jako na horské dráze... Diváci si myslí že to začne nabírat směr a bum zase totální blbost jakou by snad nikdo nevymyslel a je to úplně mimo ... Pak se to dva díly vrací do normálu aby to mělo zase nějaký směr a bum zase takový skok úplně do prázdna co by nevymyslel ani ten největší imbecil na světě. Když už nechcou točit podle knih, tak ať to má nějaký směr a né že se dej posune o krok a postavy o dva zpátky... Přitom ty postavy ten seriál celý zachraňují... Jinak by se na to s prominutím nedalo opravdu už dívat... Ještě mne napadá Kel Morhen to zachránil a to je asi tak vše po 5 dílech. Občas sem to chcilema posunul o pár vteřin, tak hrozný to je a pak jsem si řekl je to Zaklínač posunu to zpátky, ale víckrát si to nepustím... U 1 série jsem toto neudělal ... Viděl jsem ji 2x , ale toto bych nejraději přetočil ... Obrovské skládání, kdyby tam nehrál Calvin a Anya už se nedívám..  Freya působila v některých scénách až dětinský nejistě mezi herci a opravdu ji ta role moc nesedí aspoň prozatím... Ale pochybuju že za 3 díl z toho udělají to seriálový boom.  Osobně, bych tu režisérku vykopl a nechal ji to vše uhradit ... Ztráta času a nadání všech zúčastněných, jelikož ona očividně žádné sama nemá. Trapas

na příspěvěk reagoval cernakus, Jarin69

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

všichni kdo řeší, že to není dost podle knižní předlohy jsou totální čuráci. tak na to nečumte kreténi

na příspěvěk reagoval cernakus

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Ty tomu zase dali na prdel. Akční seriál ze světa Zaklínače. Ale chápu, že předloha pro ně asi byla nedostatečná. Ať už se na to radši vyserou. Pokazí vše na co sáhnout. První díl navnadil a pak se asi něco stalo, že nemohli pokračovat v povídkách.

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Zaklínače už pustili prvním novinářům a youtuberům. Jak se dalo čekat, vykašlali se tentokrát na nelineární vyprávění, které bylo pro mnohé diváky matoucí. Takže myslím, že to bude velmi dobré. Reakce jsou pozitivní. Zde recenze bez spoilerů. První díl drujé série také streamovali pro vybrané, takže už je samozřejmě na internetech. Zbytek zítra na Netflixu, těším se moc.

https://www.youtube.com/watch?v=DuSMAj0lGis

Mandarian

Mandarian (hodnocení, recenze)

Tu je ale nablito... jak po víkendu v álejích... co post to expert, bez sociálního života. Má to chyby jako vše na světě, ale je třeba se dívat na pozitivní věci, pokud hledáte jen negativa, tak jste tak malincí a ubozí, že vás stejně nikdo nebere vážně. :-) Jsem rád za seriál Zaklínač, který se povedl až na pár kiksů, které snad v této sérii napraví. Každopádně se máme na co těšit a kdo se chce jen šárat v nose a kritizovat, nechť udělá něco sám a ukáže jaký je frajer. :-D Nikdo vás nenutí se dívat saláti. :-D *muck and peace* :-D

Vaelor

Vaelor (hodnocení, recenze)

Tvl, mudrlanti bez sociálního života se sjeli pod 2. sérii Zaklínače a je tu řádně nablito. Něco vám prozradím, ten seriál za vaše posraný životy nemůže. 

Free_player

Free_player (hodnocení, recenze)

No horší než první série už to snad nemůže být.  Ale za ten ''herecký'' výběr na ostatní zaklínače a i to jak je vymódili se mi chce blít už teď ...  

orionn12

orionn12 (hodnocení, recenze)

Krom toho random vloženého rapu to vypadá zajímavě. Trošku se bojím, aby se nám to nějak až moc nerozjelo, ale uvidíme. A ten rap jestli tam opravdu bude tak to zkurví moje hodnocení. 

Klajnik

Klajnik (hodnocení, recenze)

Nerozumím, proč ve středověkém fantasy se slovanskou tematikou hraje rap. Američani neumí tuhle tematiku uchopit.

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Je možný, že Yennefer je ještě ošklivější než v první sérii? Nebo se mi to jen zdálo.

ElessarDeny

ElessarDeny (hodnocení, recenze)

Tak podle traileru to vypadá, že tvůrci dostali rozum a odstranili Nilfgardský šourkový zbroje.

Luicy

Luicy (hodnocení, recenze)

kanderas

Úplně chápu... mám to podobně. Anya Chalotra mi tam prostě vůbec nesedí, ale ženská je to pěkná podle mě. Nicméně k Yen si představuju trochu vyspělejší ženskou, ze které jde respekt a mráz po zádech, ale zároveň dokáže člověka jaksi zaujmout... to Anya moc nezvládá... ale mám to obdobně jak říkáš... taky už mám nějakou představu z knih a hlavně pak ze Zaklínače 3, kde byla podle mě zpracovaná fakt luxusně. 

kanderas

kanderas (hodnocení, recenze)

Luicy

Osobne som bol som veľmi sklamaný hereckým obsadením Yennefer (Anya Chalotra). Podľa mňa sa tam vôbec nehodí nejaká indka. Príliš mladá nevyspelá žena a ešte k tomu ani nie moc pekná (ani magická premena jej moc nepomohla). Je možné že som si už vytvoril inú predstavu o postave Yen z kníh a potom aj hernej série a preto sa nejak neviem stotožniť so seriálovou podobou. 

na příspěvěk reagoval Luicy

Luicy

Luicy (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo, jako ty pasáže s Yen byly hezky udělané a je fajn, že jí věnují v seriálu více prostoru, ale zas je to na úkor některých povídek, které bych třeba osobně ráda viděla v hrané podobě, ale to už je dost subjektivní záležitost.

na příspěvěk reagoval kanderas

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Luicy

Je to jen drb.. Smrt té osoby by mi možná tak nevadila jako způsob toho pohřbu.. Opravdu nechat ho roztrhat vlky.. mi přijde absolutně šílené... Podle mého se to úplně na pravdě nezakládá. Co se týče nedržení se přesně knih, tak to mi tak nevadí, protože origin Yennefer se docela povedl. Takže v tomhle mají moji důvěru. A oni některé věci z knih nebyli příliš dobře využité a některé byli docela špatné.. Zejména pak 6. kniha byla taková meh.. A třeba zrovna Yenna v knihách téměř není a myslím si, že je to obrovská škoda. Vždyť v 5. knize byla jen v jedné kapitole, v 6. to samé.. a v poslední byla celou dobu zavřená.

na příspěvěk reagoval Luicy

Luicy

Luicy (hodnocení, recenze)

Po zjištění, že se autorka moc knižní předlohou řídit nebude úplně nevím, zda na to chci ještě koukat... a to jsem myslela, že po černé Fringille už mě nic nepřekvapí...

na příspěvěk reagoval dragon94

Lanco

Lanco (hodnocení, recenze)

D4rQW4v3

:) fuu no... skoda, ze si zmeskal 90 roky techno party, kde ludia chodili v zvaracskych maskach a z hlavy im strielali prskavky ako u Dana Nekonecneho.. tento mix by tam asi mal fanusikov :)

Darneth

Darneth (hodnocení, recenze)

D4rQW4v3

TY ČÍČO, co to jako je? :DDDDDDDDD sorry kámo, ale zkus se věnovat asi raději něčemu jinýmu...bude to menší zlo :D 

Reklama

Reklama