Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Omar Sy" opätovne v hlavnej úlohe svojsky citlivého chlapíka. Po skvostnom opatrovateľskom "Intouchables", tento krát nečakane v roli otca. Veľký sympaťák je tento "mahagón", pričom "len" vďaka nemu zrejme tento snímok dosahuje tieto výšiny. emocionálne, i keď v mnohým prípadoch, totálne pritiahnuté za vlasy, nereálne, bez vysvetlenia, bez scenára, ktorý čokoľvek vysvetlí ... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Opravdu napůl rodinná komedie ze života jednoho hýřivého černocha, která umí rozesmát, ale i dojmout. Otcovská láska hadr. Nicméně abych neplýtval superlativy, je nutno podotknout, že film se nese v moderním duchu pocitové horské dráhy (nahoru a dolů), což ve výsledku film dělá predikovatelným a místy až umělým. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se nepovedlo. Od českýho překladu názvu (vsadim se, že to tvůrce hodil do google translatoru, to mu nedávalo smysl, a tak tam prostě něco flákl podle textu distributora) až po *SPOILER* vyloženě debilní zvrat s testem otcovství. Film se tváří, že má hodně co říct, a on by možná i měl, ale ve skutečnosti toho má miliarda scénáristů na jazyku tolik, že z tý kopy úderně působí naprostý minimum. --- Demain tout commence rozhodně chce stavět na Nedoknutelných (protože Omar Sy), ale to je bohužel pořádně nestoudná habaďůra, protože s nima sdílí opravdu pramálo. Nepravděpodobný přátelství kontrastujících hlavních postav se nekoná a navzdory očekávání excelujících taťků jsme tu už měli hromadu... a ti si navíc byli schopní vystačit i s mnohem skromnějšíma rekvizitama. Jedno z raných zklamání roku, sorry. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku silně nesympatický nespolehlivý otec se změní díky péči o dítě. 1) Rozverná kýčoidní komedie se v poslední půlhodině transformuje do slzopudného rodinného dramatu._____ 2) Gayovský producent je roztomilá, i když dost nesmyslná, karikatura._____ 3) Milá je i náznaková konfrontace anglického a francouzského uvažování a jednání._____ 4) Jsem trochu na rozpacích. Film jsem sledoval se zájmem a nenudil jsem se. Ale chvílemi jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Mexický originál jsem neviděl a snad i proto dávám silné tři hvězdičky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi to bude sportovní komentář se spoilerem, tak nečti, jestli chceš překvápko. I když teda... Pokud člověk viděl trailer, může ho překvapit leda tak vypnutý topení v sále, protože takhle nebonzovala ani Eliška od sousedů. Film prostoduchý jako Lojza, který nebojí vsadit na to, že si bělošská holka nepamatuje, s kolika černochama před devíti měsíci chrápala. Ovšem navzdory tomu, že příběh je stejnou rutinou, jako výsledky Zlatého slavíka v mužské kategorii během posledních padesáti let, dýchala na mě fajn atmosféra a ne urputná snaha vydělat si na zimní kabát. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama