Reklama

Reklama

Robin Hood

  • USA Robin Hood (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Robin (Taron Egerton), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

No to je na tom právě to nejdůležitější... :D

Hned v prvním traileru odhalit identitu hrdiny.... zatím co v utajení jako výstřední gillionář... vede celkem nudný a fádní život Nottinghamské šlechty. :DDD

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kral Artuš nj... Už jsme doma... Komu mu tu definitivně hrablo. Upřímně z ono ŠÍLENÉHO TRAILERU... jsem tam legendarního krale zbojníků ani nezahlíd... Zato hodně z Arowa a něco co zdrhlo z Východních lidových bají... Aneb, 2x do stejný řeky nevztoupíš... Hold když sevtom chce znova vymáchat...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Čínský kuše? Styl Hunsdkých najezdníků... Hmmm, tohle fakt nebude žadná prdel. 0_o

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Tohle má jít opravdu do kin? Po letmém pohledu do galerie bych si klidně nechal namluvit, že se jedná o epizodu z nějakého dětského dobrudružného seriálu na TV Nova.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Helo

Taky mě to překvapuje. Filmu se toho dá vyčíst dost z jiných důvodů, ale tempo, nebo délka vůbec  :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Laxik

Tak za mě je to dlouhé tak akorát. Uznávám, že některé scény jsou typický Ritchie, který jde na hranu při dvou až třech kouscích se slow-motion. Jinak mimimálně Artuš a Vortigen jsou pěkně prokreslení. Ten film má skvělé tempo :)

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Helo

No, hodně recenzí a i normálních lidí tomu vytýkalo, že je to zbytečně dlouhý (a tudíž dost nuda), má to plochý charaktery a že je to dost nepřehledný. jak říkám, nevím, co je na tom pravda, když jsem to neviděl, ale jsou to argumenty, který s legendou nemají co dělat.

na příspěvěk reagoval Nevka, Helo

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Helo

Pokud je to slátanina, je jedno, jestli je to Artuš, nebo Ilja z Oujezda. Zas dávám příklad Jeníčka a Mařenky. Nebo nové Jumanji. Dokud to má hlavu a patu, nevadí, že to nemá s originálem skoro nic společného.

na příspěvěk reagoval Nevka, Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Nevka

To rozhodně.... ne každej je tak otevřenej jako já, když se mi sice nelíbí, jak je tu ta legenda zpracovaná, ale i přesto docením ostatní kvality filmu :)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Laxik

Jedna věc je to aktualizovat, druhá věc je dělat z toho slátaninu :( Hele, mě se Artuš líbil, jen říkám, že kdyby si to nehrálo na Artuše a bylo to prostě "nějaký" fantasy, tak by to působilo ještě líp.

na příspěvěk reagoval Nevka, Laxik

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

mm13

Jo tak,. Já pochopil, že se ti ten film nelíbil. Za mě určitě doporučuji. Musel jsem si ho dokonce dát do oblíbených filmů, protože mě neskutečně baví. Podobně, jako třeba Kingsmani :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Helo , Blackhand47 , Laxik

Mně to ani nevadilo, že se to jmenovalo Artuš. Film mě totiž přesvědčil. Jsem rád, když se příběhy aktualizují a není to pořád to stejné dokola. Stejně jako se mi líbí, že tento Hood dějově předchází třeba Sherwoodu. Nebo to tak zatím vypadá. Jo, zatím se mi nelíbí jen střih teaseru, takže uvidíme až přijde plnohodnotná ukázka. Egertona mám rád.

 

Blackhand47: Mně se trailer na Artuše taky nelíbil :)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Nevka

Hej je... :) Mám v pláne tomu dať šancu niekedy neviem kedy... ale zatiaľ... zlátanina!

na příspěvěk reagoval Nevka

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Laxik

...že se ty příběhy aktualizovat musí... určite áno

Ale aby dostali nový film/seriál každých pět let, to je trochu zbytečné... určite áno

Ale nezavrhoval bych to, má to slušné obsazení a stačí zvolit správný tón... súhlas

Jinak scénář napsal ten samý týpek, co Krále Artuše... a sme pravdepodobne v prdeli !!

na příspěvěk reagoval Laxik

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Nevka , Helo

Ono už je těch Artušů, Hoodů, Mušketýrů a Jánošíků na světě tolik, že se ty příběhy aktualizovat musí. Nejde točit pořád to samé. Ale aby dostali nový film/seriál každých pět let, to je trochu zbytečné. Každých patnáct, možná i deset, ale jen pokud máš, co nového říct. Což se obávám, že tohle mít nebude. Ale nezavrhoval bych to, má to slušné obsazení a stačí zvolit správný tón.

 

Jinak scénář napsal ten samý týpek, co Krále Artuše.

na příspěvěk reagoval mm13, Nevka, Helo

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Artuš se mi nelíbil už od traileru, ale tohle vypadá fajn. Nadprůměr to bude určitě.

na příspěvěk reagoval Nevka

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama