Reklama

Reklama

Robin Hood

  • USA Robin Hood (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Robin (Taron Egerton), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Artuš dává aspoň absolutní smysl ve směru, který si vytyčil - navíc skvěle baví a je sympatický. Robin sice dokáže zabavit, ale scénář je tak tupý, že už jsem to dlouho neviděl (více než druhá Zvířata).

na příspěvěk reagoval silentname

Uživatel Nevka smazal svůj příspěvek.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Právě jsem se z tohoto filmu vrátil a protože mám legendu o Robinu Hoodovi hodně rád tak se mi hodně líbilo.

To co tomu někteří vyčítají kostýmy, technika apod. do tohoto období moc nesedí ale zážitek z filmu mi to nezkazilo podobně jako u nového Artuše a velmi mě mrzí že se tyto dvě postavy nedočkali dalších pokračování, protože měli na to dobře našlápnuto.

na příspěvěk reagoval Nevka

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ale jak říká Prometheus vypadá to jako Arrow ve středověku, takže na to stejně mrknu bez ohledu na recenze, protože to vypadá celkem nabušeně a né zrovna moc nudně, ale do kina na to taky nepůjdu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Rayen1

Tak toto je snad nejdebilnější příspěvek roku a to je teprve 14. ledna.

Vážně tu chceš tvrdit, že kdyby se film držel středověkých reálií a postavy měli na sobě středověké kostými (viz. třeba jako v Game of Thrones), že by to byla nutně nuda?

To jako pak  jakejkoliv film podle skutečné události je nuda? To jako dobré filmy jsou jen ty, které nejsou podobné realitě? Popřípadě jen sci-fi a fantasy? Nebo jak ten příspěvěk mám chápat?

Btw... StarAmateur jen napsala, že jí nesedí kostýmy a vůbec to nevypadá jako ve středověku... Čím je tento názor mimo? Protože v traileru hlavní záporák nosí pomalu Bandiho, a chvilku to vypadá jako Assassins creed, chvilku jako Čína, chvilku jako starověké Řecko, a ty obrněné vozy pomalu jak ze druhé světové války.

na příspěvěk reagoval Rayen1, Prometheus69, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Je to Origin Arowa ve středověku... Tak na to prostě půjdu že seru na legendu zbojníka z Šervoodu... 

Tak by jsme na to měli jít mi všichni. :D

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

StarAmateur

Ok, teď se nebudu zastávat filmu (neviděl jsem), ale vaše logika je úplně mimo. To je jako říct, že jste viděla Gravitaci a víte, jak to teď chodí ve vesmíru... film (ať už je jakkoliv špatný) je pořád jen film, dovedete si představit, jak nudné by bylo sledovat filmy a seriály (a popřípadě hrát videohry), kdyby se to drželo na chlup přesně realitě?

 

Lidi chodí na filmy (a hrají videohry), aby unikli realitě, takže bych zase sklidnil koně. Film je asi pitomej, ale váš názor je taky trochu mimo :)

na příspěvěk reagoval dragon94

StarAmateur

StarAmateur (hodnocení, recenze)

Viděla jsem trailer v kině a zírala jsem, i manžel, co to je? Nemělo se to jmenovat Robin Hood, jelikož středověk to není. Ty hadry patří max do fantasy. Pokud si děcka budou myslet, že tak to fungovalo ve středověku, potěš koště. Trailer mě nezaujal, hned jsme si řekli, že to bude kravina. A jak tak koukám na recenze a diskuzi, tak za to platit fakt nebudu.

na příspěvěk reagoval Rayen1

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Krabak

Lebo bol uplne iny ako ludia cakali. Ja som tiez cakal historicke podanie, a nie londynsku gangsterku v stredoveku.

A na prvykrat som bol sklamany, ale minule to davali na hbo, a bavilo ma to extremne. Hudba paradna.

Krabak

Krabak (hodnocení, recenze)

Nevka

Přitom to moc nechápu. Hlavně co se týče hudby...tak po strašně dlouhé době film, kdy mě ta hudba fakt posadila na prdel. :)

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Krabak

Artuš je v zahraničí strašně špatně přijat. Ale mě to dost bavilo a ten film mám moc rád.

na příspěvěk reagoval Krabak

Krabak

Krabak (hodnocení, recenze)

Jinak dle traileru mě to nijak neosilnilo. Nejspíš mě tam hrozně iritují ty novodobé hadry, co mají všichni na sobě... V jendom záběru tam má týpek na sobě monterky s kanadama? :D A Hood taky zrovna nevyniká modou jeho let, v kterých žil :D

Krabak

Krabak (hodnocení, recenze)

fabecc1222

To by mě zajímalo, co to psalo za koště... Že je nový Artuš špatný? Když kouknu na IMDb (6,8*z 10ti) a tady u nás 74%...tak to asi zas tak špatný nebylo. Jen autor bude trochu cvok. 

na příspěvěk reagoval Nevka

sir-dave

sir-dave (hodnocení, recenze)

 ke konci se píše: "...ti nejtvrdší o průšvihu na úrovni posledního Krále Artuše..."

Mě se líbil jak Artuš s Owenem, tak tady ten nejnovější docela dost :D Tak takový "průšvih" by mi nevadil, ale asi to bude podstatně horší no..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

včera nám v kině pustili trailer, ale né jednou, né dvakrát, ale rovnou třikrát.........takžeeee jo :) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

..."co jsem slyšel, tak lidi choděj na Bohemian Rhapsody klidně dvakrát nebo třikrát"... 

 

 

:)) 

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Spíš by to asi těžko konkurovalo trhákům, co jsou teď v kinech... co jsem slyšel, tak lidi choděj na Bohemian Rhapsody klidně dvakrát nebo třikrát... taky budu muset zajít. Takže proč plejtvat 180,- za film, co je jasná jednohubková pop cornovka, když můžu jít na všemi vychvalovaný trhák? Dělaj to šikovně, klucí mazaní...

na příspěvěk reagoval fabecc1222

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

No, alespoň mám rozhodování snažší a na film nepůjdu do kina. Protože věřím tomu, že do pár týdnů po naší premiéře, bude na netu už dostupnej HD rip a stejně bych asi nešel.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

sir-dave

Ono je u nás už takovou tradicí. Do kin dají ty největší blockbustery a zbytek přesunou na leden a únor, kdy je to volnější. Třeba animáky nechávají na podzim málokdy.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Jasně, ale Malí john měl za zbrań Bo" tedy hůl... Tady bude taky lukostřelec? :D Tak nakonec je možný že bude i tak tyčkař... :) Nj, tak ještě přece nemůžou vyrukovat z Robinovo skupinou odpadlíků... Mě tam prostě ty K.V moc nezapadaj... Cele mi to přijde jajo takovy Středověky AROW koncept balancují na hraně z Batmanem. :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No, ono to není tak úplně jisté. Možná flashbacky, nebo úvod filmu. Jinak koukám, že tady spojili rovnou postavu Malého Johna se starým známým maurským kamarádem.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama