Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Recenze (281)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Komediální tuctovka, kterých za rok vznikne tak 40. Tohle má sice lahůdkové obsazení, pár trochu zábavných scének se tu taky najde, ale o něco jako pořádný scénář tenhle film ani nezakopl. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Už nejaký ten piatok vo mne bujnie presvedčenie, že si diváci osvojili spôsoby zo supermarketov. Siahajú po osvedčených značkách a opatrne poškuľujú po každej novinke, pri ktorej ale podvedome tušia, že sa nechali dobehnúť filmovým marketingom. Vianočná párty nemusí byť toho príkladom za predpokladu uspokojenia sa s ukojením nespútanej fantázie, ktorá udrží zdravú hladinu šialenstva, tak veľmi potrebnú pre ten najhorší blázinec zo všetkých – realitu. Ináč je to vianočné vydanie komediálneho pexesa, ktoré každým odkrytým fragmentom vynára v pamäti viac-menej rovnaký obraz na iné snímky naprieč žánrom. Zbytočne nafabulovanými dramatickými oblúkmi (ktoré do istej miery otupujú dojem amorfnej záležitosti rozbíjajúcej sa na scénky) a archetypálnymi figúrami počnúc a rôznorodej zmesi (sexuálne narážky a orientácia, rasa, náboženstvo a pod.) prízemného humoru končiac. Ale ako vieme, na humor sa pravda nevzťahuje, sú iba jej verzie. Preto záleží na uhle pohľadu, či vo vás vyvolá salvy smiechu alebo bude účinný ako strely zo vzduchovky proti valiacemu sa tanku. (Kino) ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Nenáročná vymívačka, která ovšem opravdu zabaví. Měla štěstí a vybrala si i moje (a podle me i celkově) oblíbené herce. Za mě spokojenost, rád sem se pobavil. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie na vánoce, nezklame, nepotěší. Rád bych si pohodnotil víc, ale mírná intoxikační amnézie mi to zabraňuje. Každopádně strašně rád bych někdy zažil vánoční večírek v takovémto extrémním a pořádném stylu. Bohužel (jak mi může bývalý kolega dosvědčit) se mi to zatím nijak ani vzdáleně nesplnilo (pokud nepočítám sezení u piva, občasný bowling, nějaké blbnutí na parketu a poté ožíračku na baru). Tudíž z melancholicko/sentimentálních důvodů přihodím ještě třetí hvězdu, ale jsem si jistý, že za měsíc nebudu vědět, že jsem film viděl. A ač mi přijde český název "Pařba o Vánocích" jako trapná vykradačka Hangover trilogie, chápu producenty, že chtěli nalákat lidi. A forma závěrečných titulků prakticky kopíruje ty z Hangover, takže ok, milí producenti, v tomto případě odpuštěno. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Zaručeně silnější zážitek vám tato komedie přinese, pakliže jste nějakou část své kariéry strávili v open-space kanceláři a celkově máte zkušenost se západním modelem firemní kultury. Chechtal jsem se slušně. K dokonalosti tomu přebývá typicky žánrový happyend. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Trailer nabitý vtipnými momentami. Bohužiaľ všetkými, ktoré sa vo filme nachádzajú. Asi sa to dalo čakať, no aj tak som tajne dúfal, že to bude lepšie. T.J. Miller v hlavnej úlohe pre mňa za 0 bodov. Nenaplnilo očakávania ani potenciál. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další z rukávu americké populární i nepopulární zábavy. Tyhle typy filmů mají pro nás jednu zásadní věc. Hrají na americkou komediální notu a svým specifickým způsobem buď zapůsobí na vkus průměrně inteligentního Středoevropana či nikoli. Ksichtění a konverzační vtípky vás provázejí po celou dobu, bohužel první půlka filmu mi přišla nakonec lepší, a to na co jsem čekal naopak nepřišlo. Pozor spoiler>> neuskutečněnej skok přes most. :/ 45% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tohle, že má stejné hodnocení jako "Svátek matek"? Bože, to to tu hodnotí 10 leté holčičky či 60 leté báby? Vzpamatujte se! Rková komedie plná vulgárních a sexuálních narážek se skvělým mejdanem a výbornými herci přeci nemůže zklamat. A nezklamala. P.S. Chtěl bych pochválit Jennifer Aniston za role, které si poslední dekádu vybírá. Jo a taky za její skvělou figuru. ()

lareinna odpad!

všechny recenze uživatele

Úplný omyl. Žiadny dej, hlbší zmysel, nič. A o humore sa tu nedá ani hovoriť. Je mi ľúto, ale ani Jennifer tomu nepomohla. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale z té obrovské kancelářské pařby šlo vydojit mraky vtipných situací, ale místo toho tvoří 25 % filmu záběry na tancující lidi (na to nepotřebuju film) a dalších 25 % trapné dialogy. Pár vtipných momentů nezachrání ani T. J. Miller jako superpošahaný šéf, ani Jennifer jako jeho nadřízená a nadřazená sestra. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka takový odvaz jaký jsem čekal. Filmu chybí nápad i humor a jako ,,vánoční" komedie tak příliš nefunguje. Pár světlých okamžiků se najde, ale ve výsledku to není nic než blbost, u které alespoň nemusíte přemýšlet. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, některé věci byly velmi dobré, pár vtípků na hranici trapnosti. A pomalu míří do zapomnění. Snad jen vyfuckování malé holčičky je trochu pamětihodnější. ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Už druhá komédia ktorá ma sklamala. Voľakedy sa dalo spoľahnúť na kvalitné obsadenie, režiséra, scenáristu. Dlhšiu dobu to už neplatí. Nielen pri komédiách, ale pri filmoch všeobecne. Je ale možné, že som náročnejší ako voľakedy. ()

Reklama

Reklama