Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Pole, kukuřice (žádný slunečnice!), vrány, strašák, kukuřice (stále žádný slunečnice!!!), běhání v kukuřici... S pangovic Massengers to nemá společnýho vůbec nic (ani ty posr*** slunečnice) a ty 2* sou asi fakt jen za závěrečný 2 minuty filmu (každá * za 1 minutu :) ). Radši zkusim nový Kukuřičný děti... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak špatné, jak je to tu hodnoceno. Pro mě solidní 3* za poměrně dobrou atmosféru a pohodový děj. I ta myšlenka kdy strašák chrání farmáře před vším ostatním je poměrně dobrá a zajímavá. Pár lekaček se taky povedlo a tři krásné herečky velmi potěšily. Co mě ale dokázalo slušně rozhodit a naštvat, byl ten trapný konec, kdy strašák víte co... 50% ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

AmelieA. 

všechny recenze uživatele

Ne, oni se prostě nepoučí - kukuřice je ohraná!! vždycky když je kukuřičný pole bude průser. Bohužel v tomto filmu jsem stalá na straně Scarecrowa. Vždyť on to myslel dobře, jen Norman byl poněkud nechápavý. Velkou část filmu jsem se neovládala a odpovídala postavám na dementní dotazy či nadávala za stupidní dialogy. Podařilo se mi zprotivit si všechny (hlavně jeho ženu, která je neustále uražená, že její manžel přestal chodit do kostela, vypil dvě piva a snaží se vyřešit problém s pěnezi, zatímco ona si stěžuje svému kamarádovi/cosi) až na Normana Reeduse (protože to prostě nejde) a ono kukuřičné zlo. Film byl předvídatelný (i když to se vlastně od hororu i čeká), ale nebylo to ani slané ani sladké ani mastné... prostě žádné. * za Reedusovu přítomnost druhá * za výborného strašáka ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama