Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak nás zase jednou podvedli. Žádného pole se slunečnicí jsem se nedočkal, zato kukuřice tu byl nadbytek. Oproti staršímu jmenovci (se kterým to nemá prakticky vůbec nic společného) to má sice ještě slabší příběh, žádná Kristen Stewart tu taky nefiguruje, ale na absolutní potopení to ještě není. 20% ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Jak se to zdálo ze začátku slibné, postupně se začal film odrovnávat sám. V podstatě se tam nic nedělo a kromě neskutečně hnusného strašáka tam nic zajímavého nebylo. Celý film čumět na tak divného a nesympatického herce taky není nic skvělého a když začne vytahovat hřebíky směrem nahoru....to dokáže jenom herec. :D Ovšem naprosto jsem nepochopila pointu českého překladu.... který intelektuál vymyslel ty slunečnice?! ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ihned po Prokletí domu slunečnic 1 jsem si pustil dvojku. Tohle bylo o poznání horší. Příliš dlouho se film rozjížděl, v půli bylo pár lekacích scén, závěr podle mého nic moc. Strašák celý film docela naháněl hrůzu, v závěru byl k smíchu. Scéna, jak se ta holčina nechávala postříkávat vodou byla sice oku sympatická, ovšem sem se vůbec nehodila, to mi přišlo trochu mimo. 90 minut jsem ale bez šrámů dokoukal, ale tuhle dvojku si už fakt nedám. Když už se někdy rozhodnu pro Messengers, tak sáhnu určitě po prvním dílu. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Kliatba domu slnečníc", ktorý v roku 2007 natočili hong kongskí bratia Danny Pang a Oxide Pang Chun si pamätám ako celkom podarený, pozerateľný, trojhviezdičkový duchársky horror. Preto, keď sa mi po rokoch dostala do rúk druhá časť "Kliatba domu slnečníc 2", tak som si ju bez váhania a zbytočných obáv pozrel. Réžie sa chopil Martin Bernewitz. Podarilo sa mu natočiť dosť dobré pokračovanie. Americký farmársky horror. Pozor na pekelného strašiaka! *** ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, takže nelze srovnávat, ale po shlédnutí této stupidity ani snad nelituji. Film byl ještě jakštakš podprůměrný, ale jakmile strašák oživne stane se z díla céčko jako prase. Není snad nic, čím bych mohl alespon hodnocení trochu vylepšit, protože otázky, které jsou třeba zodpovědět ke konci rapidně vroste a divák se jen marně snaží alespon část rozluštit podle vlastní fantazie. Ruce pryč od tohoto, naprostá ztráta času, která nesahá ani na hranice céčkových filmů ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama