Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 1

(série)

VOD (1)

Epizody(8)

Ve městě Hawkins, ve kterém se dějí podivné věci, se sice po jednom chlapci slehne zem, ale objeví se dívka, která vládne silami, které jako by byly z jiného světa. (Netflix)

Recenze (193)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznať že žiaden seriál ma takto nevtiahol do deja. Naposledy sa o to snažil Ash a jeho smrtelné zlo. Tento seriál je však o tretinu lepší. Epízody sú sice dlhšie ale ta atmosféra a chuť si pustiť dalšiu časť. A popritom mi dokonca nechýbal žiaden film. A to niesom veľký serialový fanúšik. Proste nemám slov. Určite si pozriem ešte druhú sériu a až tak ohodnotím tento seriál. Ale prvá séria ozaj vydarená. Škoda že domarogon sa ukázal najviac až v poslednej časti.. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní seriál, který recykluje staré dobré filmy od Spielberga a knihy Stephena Kinga (E.T., To, Stůj při mě, Šedá zóna) a uvádí je v nové, oprášené, ucelené a svěží podobě, která má hororovou atmosféru a několik zajímavých zvratů. Svět Stranger Things je alternativní rok 1986, kde je otevřen jakýsi portál. Co je v tom portálu či kdo ho otevřel a proč, nepovím (byl by to spoiler paka :P ), ale pokud ve čtení tohoto komentáře jste dospěli až sem, radím vám.... dejte mu šanci. Alespoň třem epizodám. Mě to chytlo a ručím vám, že ten humbuk a nadšení si to zaslouží. Já se za kvalitami tohoto seriálu podepisuji. 90% ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada je z dosavadních tří jednoznačně nejlepší. Chvílemi jsem měl pocit, že za rohem musí být schovaný E.T. mimozemšťan, komunikace světly mi připomněla Blízká setkání třetího druhu, občas jsem měl strach, že se odněkud vynoří Freddy Krueger. Zkrátka nostalgie obrovská. Nepřijde mi fér srovnávání Stranger Things se seriálem Dark, neboť americký seriál je mnohem hravější a díky dětským hrdinům i často odlehčenější. A díky tomu asi i divácky svým způsobem stravitelnější. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Čím větší blbnina, tím větší hodnocení. Přes samé vychvalovaní tohoto seriálu jsem neodolal, ale i přes to, že tohle není můj šálek čaje jsem shlédl první velice trapnou řadu. Dětský horor, který vůbec nefunguje, snad kdyby mě bylo mezi 10-12 lety, dal bych plný počet. Jisté kvality to má, něco se mě na tom přesto líbilo, proto nedávám odpad, ale každým dílem je to trapnější a trapnější. Vlastně mě ovlivnila Metallica, díky níž jsem začal tento seriál sledovat a snad ho dosleduji celý, i když mě samotný děj ani trochu nezajímá. Metallica reagovala na použití písně v seriálu Stranger Things | REFRESHER.cz ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria absolútne ničím nesklamala, všetko bolo perfektne vyladené. Svojou atmosférou mi pripomínala prvú časť Votrelca, pretože tu podobne ako tam, po celú dobu tých ôsmich epizód prakticky ani neviete ako ten Demogorgon má vôbec vyzerať. Celú dobu nás necháva v napätí čakať a my si jeho vzhľad môžeme jedine domýšľať. Ani jedna časť pre mňa nebola slabšia a práve preto som sa rozhodol dať každej jednej a aj celej 1. sérii 5*. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (52)

  • Při pohřbu zazní skladba „Elegia“ od skupiny New Order. (bohhous22)
  • Za celou první sérii stráví Will (Noah Schnapp) na obrazovce nejvíce času v této epizodě. (HellFire)
  • V deprivačnej nádrži nebola (dostatočne) slaná voda, takže 11 sa nevznášala, ale stála na dne. (andrejba)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno