Reklama

Reklama

VOD (1)

Město se připravuje na Halloween, v arkádové herně skóruje hodně silný soupeř a skeptický Hopper jde na kontrolu pole plného shnilých dýní. (Netflix)

Recenze (49)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Život v meste sa vracia do zabehnutých koľají. Do školy prichádza nové dievča, ktoré našej partii výrastkov okamžite padne do oka. Vyše niekto atakuje najlepšie skóre na arkádových automatoch a na poliach záhadne hnije zelenina. Jednoducho problémy malomesta. Prevedenie: Vraciame sa do nostalgických 80. rokov, na čo nás upozorňuje hudba aj móda. Rovnako sa vraciame aj k našim výrastkom, ktorým ani pribúdajúci čas nepridal na sympatiách. (No vážne toho Mika by som udrel). Joyce má nového nabijaka a Will bojuje so svojimi vnútornými démonmi. Pocity: Opäť pomalý rozjazd. Nič čo by priklincovalo do stoličky. Našťastie sa vyhýbame znovupoznávaniu hlavných hrdinov tak pevne verím že to už bude iba odsýpať. 55% ()

ondraklapil6 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT!!!! Po dlouhém čekání jsme se dočkali pokračování seriálu Stranger Things a nyní tu je a za sebe musím říct, že to je fantastické. První díl nádherně zasazený do osmdesátkového halloweenu nás báječně vtáhl do děje druhé série a nechybělo v něm ani shledání s každou postavou. Mike, Dustin, Lucas, Will, Nancy, Jonathan, Steve, Ell a další staré i NOVÉ postavy (Mad Max a ten týpek co má pod nosem pedoknírek). Nezapomnělo se ani na Barb, (která je samozřejmě mrtvá, ale to její rodiče nevědí...) ani na novou několikanohou (neměl jsem čas ty nohy spočítat) příšeru. Shrnuto: MÁME SE NA CO TĚŠIT. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pravde som už tak ako aj z prvej, tak aj z druhej série úplne pozabúdal na množstvo detailov. Napríklad som úplne zabudol že po perfektnom finále predchádzajúcej série sa prvému "zoznamovaciemu" dielu príliš nedarí. Nedarí sa mu ani v porovnaní s pilotom celého seriálu. V podstate sa o nových postavách nič nedozvieme, len to že ich je kopec a že sú to zasa akýsi vyvrheli spoločnosti, čo však máme radi. Ako si pamätám tak to ďalší vývoj seriálu napraví, ale v rámci epizódy ako menšieho celku musím s hodnotením ísť nižšie až k 3*. Je to naozaj dosť nezáživný diel, ktorý sa snaží zachrániť cliffhangerový koniec, ale žiaľ márne. Potešili má však odkazy na známe filmy (madmax, ghost busters atď.) Ako aj herňa ako nová, vysvetielkovaná a do dizajnu seriálu priam žiadúca lokácia. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi sotva jsme si mohli přát lepší start do nové sezóny - i přes pomalejší tempo, který je pochopitelný kvůli nutnosti uvést do děje a připomenout hlavní postavy, tahle epizoda skvěle obstojí i po boku vynikající první série. Pilot vyvolává spoustu otázek, přináší několik nečekaně silných scén (večeře s rodiči Barb) a hlavně chemie mezi herci je pořád stejně milá a pohodová, jakou si ji pamatujeme. Epizoda navíc vyvolává tolik otázek, že máte nutkání, si okamžitě pustit tu následující. Díky, že ten Netflix máme. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Stranger Things je podle mě hodně vydařený. Navázání na první sérii funguje, a už v tomto díle se ukazují menší dějové podzápletky a záhady, které se budou v následujícívh dílech řešit, ale je jich pomálu. V prvním díle se toho vlastně moc neděje, vracíme se k postavám, které už známe, dozvídáme se, jak žijí, a k nim se přidává i pár nových postav, na které jsem hodně zvědavý, a moc se těším, jak je tvůrci zakomponují do děje. Konečně se taky oficiálně dozvídáme, že El je živá, má delší vlasy, a bydlí u Hoppera, což mi zní dost zajímavě, a celkově jsem velmi zvědavý na ostatní díly. 75%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku epizody zazní písně „Whip It“ od skupiny Devo, „Just Another Day“ od skupiny Oingo Boingo, „Rock You Like A Hurricane“ od Scorpinos, „Spooky Movies“ od Garyho Paxtona a „Every Other Girl“ od Prehistoric Wolves. (Duoscop)
  • Dustin (Gaten Matarazzo) se v herně rozzlobí při hraní videohry „Dragon's Lair“ a označí ji za předraženou. V době vydání (1983) se jednalo o první videohru, která si místo obvyklých 0,25 amerických dolarů účtovala za jednu hru 0,50 dolarů a na některých trzích dokonce 1 dolar. (HellFire)

Reklama

Reklama