Reklama

Reklama

VOD (1)

Město se připravuje na Halloween, v arkádové herně skóruje hodně silný soupeř a skeptický Hopper jde na kontrolu pole plného shnilých dýní. (Netflix)

Recenze (49)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Život v meste sa vracia do zabehnutých koľají. Do školy prichádza nové dievča, ktoré našej partii výrastkov okamžite padne do oka. Vyše niekto atakuje najlepšie skóre na arkádových automatoch a na poliach záhadne hnije zelenina. Jednoducho problémy malomesta. Prevedenie: Vraciame sa do nostalgických 80. rokov, na čo nás upozorňuje hudba aj móda. Rovnako sa vraciame aj k našim výrastkom, ktorým ani pribúdajúci čas nepridal na sympatiách. (No vážne toho Mika by som udrel). Joyce má nového nabijaka a Will bojuje so svojimi vnútornými démonmi. Pocity: Opäť pomalý rozjazd. Nič čo by priklincovalo do stoličky. Našťastie sa vyhýbame znovupoznávaniu hlavných hrdinov tak pevne verím že to už bude iba odsýpať. 55% ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Stranger Things je podle mě hodně vydařený. Navázání na první sérii funguje, a už v tomto díle se ukazují menší dějové podzápletky a záhady, které se budou v následujícívh dílech řešit, ale je jich pomálu. V prvním díle se toho vlastně moc neděje, vracíme se k postavám, které už známe, dozvídáme se, jak žijí, a k nim se přidává i pár nových postav, na které jsem hodně zvědavý, a moc se těším, jak je tvůrci zakomponují do děje. Konečně se taky oficiálně dozvídáme, že El je živá, má delší vlasy, a bydlí u Hoppera, což mi zní dost zajímavě, a celkově jsem velmi zvědavý na ostatní díly. 75%. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala pomerne svižne, objavenie sa Osmičky príbeh oživilo, rovnako tak príchod nových postáv do mestečka Hawkin, neodmysliteľná ruská hrozba sa spomenula tiež, hudba si stále drží nadštandartnú úroveň, šerif si získava stále väčšie sympatie, Upside down sa objavuje častejšie a v celej svojej kráse a konečne je v príbehu postava, ktorej osud Vás zaujíma - Will Byers. Teda nie že by v prvej nebol, ale teraz to je podstatne lepšie. Akože nečakané objavenie El v samotnom závere bolo tiež pomerne milé a tak sa zdá, že druhá séria bude o niečo lepšia. ()

Marceloo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blíži sa prvé výročie toho, keď sa v malom americkom mestečku Hawkins stratil Will Byers. Mike, Dustin, Lucas a Will však na tieto udalosti rýchlo zabudnú, pretože v Hawkinse sa objavil neznámy hráč, ktorý ich porazil v ich oblúbenej hre a získal nemožné skóre. Kto je tajomný Mad Max? - Trochu som sa obával toho, aký bude prechod z vynikajúcej prvej série do tej druhej, ale toto je absolútna dokonalosť. Zábavné, plné napätia, prekvapení, nepredvídatelné, jednoducho najlepší hororový seriál vôbec. Vyzerá to, že v tomto roku budú v Hawkinse problémy ešte ovela väčšie. And don't worry. She is back. :) + herec z Better Watch Out + herec z Cabin Fever: Patient Zero a Range 15 + herec z It + herec z Life After Beth a The Darkness + herec z The Ring a Cold Moon ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme ako v každom sequeli tak aj do Stranger Things museli dať toho do druhej série viac a práve to viac to kazí. Viac postáv, pesničiek... V prvej sérii bol pilotný diel extrémne dobrý ale toto bolo o ničom. Síce to stále má tú 80. atmosféru ale aj tak to nie je to čo bola prvá séria. Uvidím, či zmením odminula názor pri ďalších dieloch ale tento má nebavil ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku epizody zazní písně „Whip It“ od skupiny Devo, „Just Another Day“ od skupiny Oingo Boingo, „Rock You Like A Hurricane“ od Scorpinos, „Spooky Movies“ od Garyho Paxtona a „Every Other Girl“ od Prehistoric Wolves. (Duoscop)
  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)

Reklama

Reklama