Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mě sere příběhová linka Dustina a jeho party. Odmítám uvěřit tomu, že se parta děcek dokáže v pohodě dostat do supertajný ruský základny a zase zpátky. Hopper zase najednou dokáže zbít haldu Rusů, který jsou na rozdíl od něj trénovaný. S ostaním zatím spokojenost, doufám že další díl bude aspoň nějakej pořádnej konec. Hodnocení: 6/10 ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprimitivnější komentář Kudryj. Je to čím dál větší pomrkávačka po divácích, ale vůbec to nevadí. Je to jako přijít do cukrárny a dostat jakoukoli sladkost, na kterou si ukážete. A kupodivu z toho pořád není přetláskaný žaludek. Perfektní předfinále, skoro až plýtvání nápady. Je jich tolik na jeden díl! ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great Scott! Oslavy Dne nezávislosti bohužel ani v nejmenším nepanují v pozitivním duchu, přestože velmi výbušném. Pasáž vzdávající hold legendárnímu Návratu do budoucnosti doprovázené originální hudbou Alana Silvestriho neměla sebemenší chybu. Osobitý rozhovor mezi Stevem a Robin perfektně zahrál na emoční strunku....... PS: Sbohem Alexeji :((( ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda nebyla vůbec špatná a mohla být ještě lepší, kdybych neměl velký problém s tím, co už tady přede mnou vypíchla ALIENka_, takže odkazuji na její komentář, abych ušetřil nějakou tu větu. Šerif Hopper je pro mě postavou s nejhorším vývojem. Myslím, že je škoda, nechat ho zdegradovat na druhořadého komika/ masochistu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mozgožrút zrovná Hooprovu chatu so zemou. Deti sa zgrupujú a chystajú na záverečný boj. Hooper a Joyce bojujú o život proti Ruským špiónom. Prevedenie: Množstvo pästných súbojov. Prepracovaná grafika Mozgožrúta. Ako aj heroické spájanie všetkých príbehov. Pocity: tento diel spôsobil akurát to, že mám neskutočný hipe na finálny diel série. Všetko sa nakoniec rozhodne na pôde obchodného centra. 95% ()

Zajímavosti (6)

  • Na začátku epizody si chlapec přebírá od stánkaře plyšáka Gizma z filmu Gremlins (1984). (CjKukis)
  • Červený kabriolet, vystavený ve Starcourt, je Chrysler LeBaron, model z roku 1986. (J.F.B.)

Reklama

Reklama