Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako je švanda se na to dívat, ale občas je to prostě hovno. Situace typu: Jsem sice Mind Fayer a můžu vytýhnout strom ze země, ale tento barák, ve kterém se schovávají hl. postavy nezbourám, ale budu tam strkat chapadla jak kokot, a třeba se z toho něják dostanou. A vůbec, co to bylo za nápad se schovat do domu... WTF scénáristi???? Dále tu máme: Jo jdou po nás rusáci, ale jdem na pouť. Alexeji, běž na chvilku si zaházet šipkama. Jdou po nás, ale dáme si corn dog. Jdou po nás, ale budeme tu chodit na veřejnosti jak šašci. Ale jako je to sranda, záživný, líbí se mi jak Hopper dává všem přes prdel, ale prostě nemůžu dát plnej počet, protože jsou zde velice sračkózní situace, charaktery se chovají jako debilně a celý je to tak trošku fufu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda nebyla vůbec špatná a mohla být ještě lepší, kdybych neměl velký problém s tím, co už tady přede mnou vypíchla ALIENka_, takže odkazuji na její komentář, abych ušetřil nějakou tu větu. Šerif Hopper je pro mě postavou s nejhorším vývojem. Myslím, že je škoda, nechat ho zdegradovat na druhořadého komika/ masochistu. ()

Reklama

Royaldell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To clear things up in my head,musím říct,že i přes naprostou nechuť se podívat na třetí sérii,byla asi hned po té první ta nejlepší. Spousta skvělých hlášek,momentů a scén,noví přírustci do Stranger Things byli fakt kůl a taková ta mystičnost celého Stranger things stále zůstala,ba dokonce bych řekla i gradovala. Co se týče finále,jakožto posledního dílu třetí série,nezůstalo ani jedno oko suché a to i když jsem si říkala,že brečet nebudu,nebudu a nebudu. Spoiler ahead -- když Hopper a Billy umřeli,říkala jsem si 'to je jako ono? to je to co mě má rozbrečet?',pak ovšem El vzala do ruky proslov od Hopperse a here we go,to prostě nešlo se udržet. Posledních pár minut na Kamčatce,které bylo jasným blikajícím červeným světélkem,že se můžeme těšit na čtvrtou sérii,mě naprosto nasralo.Však to poztrácí veškerý smysl..Ale tak co,když to vydělává,right. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mozgožrút zrovná Hooprovu chatu so zemou. Deti sa zgrupujú a chystajú na záverečný boj. Hooper a Joyce bojujú o život proti Ruským špiónom. Prevedenie: Množstvo pästných súbojov. Prepracovaná grafika Mozgožrúta. Ako aj heroické spájanie všetkých príbehov. Pocity: tento diel spôsobil akurát to, že mám neskutočný hipe na finálny diel série. Všetko sa nakoniec rozhodne na pôde obchodného centra. 95% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mě sere příběhová linka Dustina a jeho party. Odmítám uvěřit tomu, že se parta děcek dokáže v pohodě dostat do supertajný ruský základny a zase zpátky. Hopper zase najednou dokáže zbít haldu Rusů, který jsou na rozdíl od něj trénovaný. S ostaním zatím spokojenost, doufám že další díl bude aspoň nějakej pořádnej konec. Hodnocení: 6/10 ()

Zajímavosti (6)

  • Červený kabriolet, vystavený ve Starcourt, je Chrysler LeBaron, model z roku 1986. (J.F.B.)

Reklama

Reklama