Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť štvrtej série bola na úrovni tej prvej. Čo znamená, že bola taktiež úžasná! Príbeh sa nám pomaly rozbieha, síce miestami sa to aj dosť naťahuje. Objavujeme že život v Kalifornii nie je ako lízať med a taktiež bližšie spoznávame záporáka. Oficiálne som sa zamiloval do Eddieho, pretože ten človek má fakt štýl! Nedokážem si neužiť každú, každučkú minútu kedy je Eddie na obrazovke. Totálne to oživilo seriál. Konečne nová postava, ktorá porazilo Robin. Je mi to ľúto ale Eddie si to proste zaslúži. Nesiem zabudnúť moje nadšenie z toho, že sa mám do príbehu vrátil novinár Murray, ktorý konečne dostal viacej priestoru. A to taktiež vyzerá že budeme častejšie vídať Suzie. Náš milý Lucas sa stáva populárnym... (toto mi nejak nešmakuje). Keď nám srdcervúce odišiel Billy, tak aby nebolo málo idiotov tak nám tu pridali kapitán basketbalového týmu. A tak, môžem zatiaľ skonštatovať, že štvrtá séria sa dokáže vyrovnať s tou prvou. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě mi došlo, že Stranger Things nenávidělo Rusy, dříve než to bylo populární. Jinak se to zatím vyvíjí nad očekávání dobře. Je to vtipné, poutavé vyprávění v několika rovinách funguje bezchybně a dokonce je to místy i celkem strašidelné. PS: V této epizodě se odhalí jak se vlastně Red Guardian dostal do Ruského gulagu ve filmu Black Widow. 80% 😅 ()

Reklama

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ono je to docela v pohodě, ale ta stopáž? Takovou stopáž si můžou dovolit pouze seriálová finále, protože si to dokážou odůvodnit, ale jet tyhle stopáže hned od začátku? Zde vidím pouze Netflix, který dal tvůrcům jediný úkol: "Udělejte to co nejdelší, ať je u toho co nejdéle udržíme." Zatím ty první dvě epky působí hodně jako režisérské verze Hobita. Tak snad se to zlomí a ty stopáže si konečně tvůrci odůvodní. Zatím slabých 7/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná trauma liberálov zo Štátov nacistických a  ich vlastnej minulosti sa prejavuje najmä v rasizme zasadenom do roku 1986 - doslova sa to všade hemží funkcionármi v polícii či armáde, ktorí sú afroameričania, všetko v Štátoch je nádherne farebné a Rusko vyzerá ako žumpa ( v 90 rokoch sa v Sovietskom zväze či Československu USA zobrazovalo s fotkami z westernou a divokého Západu, aby sa sami Sovieti ukázali ako vyspelejší a ani teraz tomu nie je v Európskej múmii inak :-D) a pochopiteľne všetky zlé postavy sú bielej farby pleti...odhliadnuc od tohto a s prihliadnutím na výber skladieb možno autorom odpustiť to že iba posledných 8 minút je ozaj výborných a inak je to (pre niekoho určite skvelá) tínedžerská romanca... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsou horší věci než duchové" aneb ST vysokou laťku neshazují. Bráchové Dufferovi mají zjevně rádi Stephena Kinga a v jejich seriálu je to cítit od začátku, nicméně tuhle sérii jako by King olízl o něco důrazněji (vše OK, pořád se neseme v rovině vlivu a citace, nikoliv vykrádání - tentokrát je cítit zejména TO a Carrie). Vecna frajer, hororové dusno narůstá, killcounter se pomalu a bolestivě otáčí. Jsme v tom zase - všechny série ST se rozjížděly poněkud nenápadně a tentokrát se už vážně vyloženě těším, jaké dějové exploze nás čekají. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku epizody sleduje Max (Sadie Sink) televizní pořad, ve kterém vystupuje Courteney Cox. Vzhledem k tomu, že se tato série odehrává v roce 1986, je to pravděpodobně seriál Misfits of Science (od r. 1985), ve kterém měla postava Courteney Cox (Gloria) telekinetické schopnosti. (KGBelik)
  • Události na kluzišti se konají 22. března. Ve stejný den má narozeniny Will Byers (Noah Schnapp). (KGBelik)
  • Ve scéně odehrávající se na kluzišti (Rink-O-Mania) zazní písně „Rock Me Amadeus“ od Falca a „Psycho Killer“ od Radiohead (Karlosik_4)

Reklama

Reklama