Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murray a Joyce míří na Aljašku a El je po uši v bryndě. Robin s Nancy vyšťourají pořádnou špínu na démony z Hawkinsu. Zprávy od doktora Owense vrátí El zpátky na zem. (Netflix)

Recenze (53)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čím dál lepší a lepší. Ani nevíte, jak jsem ráda, že se starý dobrý Stranger Things zase vrátilo. Začíná to vypadat velice nadějně. Zase tady cítím starou dobrou atmošku, vrátilo se vyšetřování paranormálna a tajný lezení do budov. Joyce a Murray (dokonce jsem si vzpomněla na jméno!) míří na Aljašku, a vůbec by mi nevadilo koukat na celou sérii jenom o nich. Ty dva spolu mají fakt dobrou chemii. O ruský zápletce pořád nevím, co si myslet. Zatím se moc nerozjela, každopádně cením, že z Rusů zase neudělali přiblblý šašky jako v minulý sérii, ale vcelku dobrý záporáky. Lucas se vrátil na dobrou stranu síly, trochu zklamání, že se z těch kluků vyklubali stereotypní americký fotbalisti. Doufala jsem, že budou trochu zajímavější, ale hádám, že nemůžu mít všechno. ¯\_(ツ)_/¯ Vědec z laborky je zpátky, a dokonce pomáhá El. A víte co ještě? Humor se konečně vyhoupl na vyšší příčku a už se mi při komedických odlehčení nechce skočit z okna. Hodnocení: perhaps I treated you too harshly/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se plíživě posouvá do “stranger things normálu”. Obsahuje několik nebetyčných debilit (řešení okovů bylo tak debilní až jsem to málem vypnul, nebo ten způsob jak vrátit El schopnosti… ach jo) a několik retardovaných momentů (chování postav nedává smysl), že jsem bilancoval na dvou hvězdičkách, celkem dost dlouho. Nicméně díky celkovému rámci, který děj dostává hodnocení zvedám. ()

Reklama

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není náhoda, že ten prozatím nejlepší díl je ten nejkratší. Jsem rád, že se ve třetím díle dostáváme konečně na úroveň, která Stranger Things přísluší, ale pohled na stopáž následujících dílů mě přecijen trochu děsí. Zejména v prvním díle se dalo stříhat o mnoho více. Opatrně doufám a věřím v to, že laťka nastavená třetím dílem už nespadne a vypadá to, že nejlepšími postavami této řady budou Max, Steve, Dustin a Eddie.. ale uvidíme, co ještě předvede Hopp. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už je nad slnko jasné,, že Hopper žije a jediná jeho nádej je ako inak Joyce. Nancy je na stope démona, ktorý začal vraždiť oveľa skôr ako si všetci mysleli. El sa po masakre s kolieskovou korčuľou dostáva do spárov CIA a tý jej dajú na výber. A ovplyvnená svojou nemohúcnosťou zo straty schopností sa rozhodne pridať k nim a zachrániť mesto. Max zisťuje prepojenie na obete démona a zisťuje že je tiež na jeho rebríčku. Prevedenie: Všetky hlavné postavy opäť vraciame pomaly ale isto do Hawkisu aby ako inak, opäť zachránili svet. Démon je každou časťou viac cool, dúfam že celé jeho univerzum nezarežú v dvoch vetách. Zatiaľ veľmi pozitívne hodnotím hercov aj atmosféru. 95% ()

BR23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže absurdná open-public šikana sa zmenila na absurdné open-public zatýkanie dieťaťa do pút ! tendenčné vypočúvanie a presun do väzby jak pre nejakého sériového vraha? bez prítomnosti rodiča ?! fakt to takto musí byť ? všetko ostatné je jemne nadpriemerné, ale táto dejová linka je hnus. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Během hraní v garáži vidíme odkazy na anglické heavymetalové skupiny Motörhead a Iron Maiden. (Duoscop)

Reklama

Reklama