Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#3 Hellraiser. Hellraiser společně s trojkou vstoupil do 90. let jako neskutečnej propadák. Ashley Laurence už má jen malý cameo, nová generace cenobitů přichází na scénu až po hodině telenovely, navíc jsou neskutečně špatní. Náboženská kontroverze nefunguje. Ne, tady není prostě vůbec nic. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné. Budu se opakovat, ale tohle je zase jinak pojaté, než dvojka, ta byla zase jinak pojatá, než jednička, ale pokaždé zatím vyšly osobité a dobré filmy a trojka není výjimka. Je to víc přímočaré, na atmosféru se už tolik nehraje, zato se tady hodně vraždí, teče hodně krve a cenobité dostali asi nejvíc prostoru ze všech osmi Hellraiserů. A má to dvě naprosto špičkové scény: Pinhead v kostele a Pinhead ve víru diska (v tom ho trochu chápu). S tímhle dílem přichází poslední Hellraiser, jak ho máme rádi. Kněz: "You will burn in Hell for this!" Pinhead: "Burn?! Oh, such a limited imagination!" ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak zase budu v drtivé menšině (jaké překváko) , ale trojka se mi líbila víc než první dva díly. Joey byla sympaťanda a šlo jí fandit. Příběhově se mi to líbilo a Pinhead byl velmi znepokojivej. To jeho lákání na temnou stranu síly, bylo velice lákavé. Chápu, že mu lidé těžce odolávali :-D jinak scéna, kdy hrdinku nahání parta z pekla, byla velmi povedená a "vytuněná" diskotéka neměla chybu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z prvnich trech dilu jasne nejslabsi a to ze dvou duvodu. Rozjede se to poradne az v zaverecny pulhodince a celej dej je tak trochu prekombinovanej a slatanoidni. Nicmene akce na diskotece, novy Cenobiti a brutalni zabery jsou fajn a dojde i na nejaky osvetleni vzniku Pinheada. Sice to neni buhvijak strasidelny, ale par scen stoji za to a rozhodne skvela zabava. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti pre mňa takmer dokonalým prvým dvom častiam cítim ústup z pozícií do béčkovejších vôd. V tom má ale čo robiť skôr zub času, v 1992 by mi asi masaker v podniku alebo zbytočne akčné (pred)finále nerobili problémy. Každopádne práve podobné veci ma pri prvých dieloch vôbec netrápili, keďže pôsobili komornejšie a atmosféricky hutnejšie. Inak stále veľmi solídne pokračovanie, ktorému škodí snaha o to priniesť niečo väčšie a bombastičkejšie, pretože Hellraiser má byť najmä nepríjemný, čo najtemnejší a bez náznakov akéhokoľvek nechceného humoru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Anthony Hickox se ve filmu objeví jako voják ve Vietnamu. (HellFire)
  • Původní verze filmu měla končit tak, že Joey (Terry Farrell) měla udělat dohodu s Pinheadem (Doug Bradley), že se stane jeho nevěstou výměnou za úspěšný život. Nakonec se ale od tohoto konce filmu upustilo. (ČSFD)
  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)

Reklama

Reklama