Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blanka má potřebu říkat lidem pravdu. Hlavně těm v Chánově. Eda je k nepoznání. Roman se vrací a není sám. Chystá tvrdou pomstu Luďkovi a celé Severce. Nad Severkou se stahují mraky. (Česká televize)

Diskuze

Uživatel Korbitch smazal svůj příspěvek.

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Opravdu jste si mysleli, že tento seriál bude jen o humoru? Navíc se hlášky nevytratily. Luďan i Eda hláškují o sto šest. Tady je jen problém v tom, že většina lidí nechápe smysl seriálu. Jeho cíl není to, aby jste se u toho 40 minut smáli. Tento díl má jediný nedostatek: je výrazně kratší.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Serial od 4. epizody jen degraduje a tento dil byl jasne nejslabsi a nejhloupejsi zatim ze vsech. Zadna zabava, jen prvoplanovy konflikt skinu s cikany. Mafian (bez Zorana - WTF) chodi v koupaci cepici, proc si alespon tu hlavu herec neoholil? Vtipnost na 0. "Zrani hoven" Frantou, to je opravdu lahudka na pondelni vecer. Ludek chodi volne po moste a shani prachy, jinak mafian se skiny upali 3 lidi? To jako ze by vysledkem akce bylo dozivoti pro vsechny? Holka se jde, uz po kolikate v serialu, priznat cikanum k podvodu, kteri prave instaluji nova okna za dotace, tak jaky podvod by meli vnimat? Nechapu to hodnoceni a nadsene komentare tady, zcela nesoudne a nekriticke.

na příspěvěk reagoval jirun

Uživatel Hanver smazal svůj příspěvek.

Jeansoul

Jeansoul (hodnocení, recenze)

Hekman

Napsal jsem několika z hodnotících... Nikdo z nich to samozřejmě neviděl. Jeden tomu prý napálil odpad, aby to "vyvážil" a další, co odpověděli tomu dali prý 5*, protože je to pecka seriál a už teď ví, že se jim to bude líbit. Takže tolik k tý tvojí konspirační hovadině. Tohle se na čsfd děje už roky. Prostě idioti. :) 

na příspěvěk reagoval M T M

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Hekman

V prosinci/ lednu možná..Tak nevim no, třeba to už bylo zpřístupněný tehdy. To se musíš zeptat jich konkrétně...

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

A kdy to bylo ? Me jen neprijde prilis realny, ze nekdo jde nekam na promitani serialu, kterej nikdo nezna a pak si pohlida na CSFD, az se otevre hodnoceni 7. dilu a utika tomu rychle napalit 5* To si jako ty lidi udelali nekde poznamku, ze 7. dil byl so good ?

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ne, tvůrci ještě před premiérou na ČT objížděli všechna možná česká kina a pořádali tam maratón kompletního seriálu. Jelikož to ale nebyl fenomén, tak o tom spousta lidí (včetně mě) vůbec netušila..Už to vidělo spoustu lidí.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

No a nebo proste CSFD umele zveda hodnoceni, aby zvysilo sledovanost. Mate nekdo cenik ?

na příspěvěk reagoval Jeansoul

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

SKiD1

Jestli jsem to dobře vyčetl, prý byla nějaká projekce nebo uvolnili díly na webu ČT... nevim, ale určitě to bylo v nějaký předpremiéře :)

SKiD1

SKiD1 (hodnocení, recenze)

To by mě zajímalo, jak je možné, že epizoda má hodnocení nad 90%, pestože ještě nebyla odvysílána :o 

na příspěvěk reagoval Rayen1

Reklama

Reklama