Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Napoprvé zmatené, nepřehledné, spousta postav, každá něco chce; a stejně tomu všemu zmatku kraluje Depp. Napodruhé...ono to není špatný. Naopak. Jasně, Desperado to není a být nemůže, chybí třeba nějaký zapamatovatelný písničky (kterých je v Desperadu přehršel), Mariachi je velkou část filmu jen vyčpělej panák, ale: jak řádí Depp, to si ocenění zasluhuje; Willem Dafoe je ukázkovej padouch; Cheech Marin a Danny Trejo (ne)hrají jako vždy; dvojka Ruben Blades a Mickey Rourke je zábavná a hrozně dobře se poslouchá... vůbec to není guláš, jen si chce dát tu práci se na to podívat ještě jednou a uvědomit si, oč komu jde. Prostě "revoluce, tak jako volby, stojí spoustu peněz". ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Ešte viac cool a štýlové než Desperado, ale so zbytočne prekombinovaným a hektickým príbehom, v ktorom niet času na to najdôležitejšie - dôkladne rozpracovať postavy, na ktorých má film stáť. Celý čas sa iba niekto s niekým na niečom tajne dohaduje, alebo po niekom strieľa. Robert Rodriguez sa do 80 minút pokúsil narvať trojhodinový materiál a výsledkom je zbrklý a miestami nechcene strnulý patlanec, vhodný skôr pre fanúšikov Spy Kids, než Desperada. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten Rodriguez jak ho znám. Tohle není ten Desperado jak ho znám. Tohle není ta Salma jak ji znám. Takhle to dopadá, když režisér šlápne úplně vedle, než kam měl namířeno. Abych řekl pravdu, trošku jsem se ztrácel v ději. Na rozdíl od Desperada je tady až příliš mnoho postav a dějových linií. Ne příliš povedená hudba a akční scény už také nejsou co bývaly. Navíc herci jako Danny Trejo už by se objevovat neměli, proč? To je snad každému jasné, nebo alespoň těm, co viděli Desperada... Nemůžu si pomoct, ale průměr je to, co si Rodriguezovo dílko zaslouží. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby se produkce tak neflákala a film vyšel ještě v devadesátkách, bylo by přijetí mnohem vřelejší. Takhle se už poměrně hodně změnil vkus a fóry, které fungovaly dřív, už nebyly tak dobré. Přesto se vyplatí tu a tam k téhle jízdě vrátit, protože tempo je pořád dobré a obsazení je extrémně atraktivní i dnes. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • V každém z filmů trilogie El Mariachi se vyskytuje dítě ve žlutém tričku. (Karlos80)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno