Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Grand Tour si stejně jako dřívější Top Gear jede takový NEDC. Hodně se jede nízkou rychlostí, občas se nechá volnoběh, ale v každém díle to pánové alespoň trochu rozparádí, a výsledkem je solidní podívaná. Přece jen bych ale stál o to, aby staré a dobré partičce vznikla konkurence, která už pojede více dynamičtěji dle WLTP. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zatím mám pocit, že téměř nemomezený rozpočet Clarksona a spol. spíše zkazil. Na Top Gearu mě vždy nejvíc bavily hovadiny typu návrh levnějšího policejního auta, nejlepší bazarové auto apod. Kdežto Grand Tour okatě cílí na "WOW" efekt a chtějí oficiální Top Gear převálcovat hlava nehlava. Druhý díl (akční film) mě nebavil vůbec, demolování Clarksonova domu kvůli sázce ve třetím dílu vyloženě trapné. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tak vkusne vyhodené hory peniazí som ešte nevidel. Konečne prišiel niekto, kto sa odvážil urobiť show na najvyššej úrovni s megalomanským rozpočtom, tomu adekvátnym obsahom, a hlavne: V 4K!!! Zábery, z ktorých mi nestály len chlpy... :D Absolutly amazing. 2160p, THX, LED meter aj niečo. Audiovizuál: 1000% Umelo generovaný humor: thumbs down. Update: Po štyroch epizódach môžem povedať, že nadšenie z pilotného dielu celkom rýchlo vyprchlo, nakoľko ďalšie diely už nie sú zďaleka tak velkoformátové. Dalo by sa povedať, že pilot ma navnadil na niečo, čo potom séria nedokázala naplniť. To nič nemení na geniálnosti pilotu a nadpriemernosti ostatných dielov. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Dnes 3.2.2017 je konec první řady a já bych se rád podělil. Ne jako někteří místní retardi (115 konkrétně), kteří se podívali na jednu epizodu a běželi psát recenzi. Každopádně k věci. Je to jiné a zdá se že i méně zábavné. Důvodů je několik. Jeremy dostal asi opravdu krátké vodítko a tak se krotí (v TG byl mnohem větší hovado). Dále, díky tomu že prostě NESMÍ recyklovat některé TG zaběhlé rutiny (na které jsme se naladili a které prostě očekáváme), vše se zdá být jakože "ne úplně ono". Díky tomu působí epizody nevyváženě. Některé nudnější, některé ne. Některé se věnují autům a některé spíš parodují Na hraně zítřka a o autech se moc toho nedozvíme. Je to prostě v první řadě šou a auta jdou občas do pozadí. Za sebe tedy dávám 4,4. Je to tedy o malinko "horší" než starý TopGear (nebo jen jiné?). Pokud bych ale měl srovnat Grand Tour a NOVÝ TopGear (2016), tak rozhodně vede Grand Tour. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

V průměru lepší než Top Gear. Nicméně nutno dodat, že jsem viděl jen první sérii. Podrobnější hodnocení: Vtip 4*, nápaditost 5*, témata 5* hosté 4*, moderátoři 5* a kamera 5*. I když poslední série v Top Gearu s nimi byli slabé, tak tady si moderátoři rozhodně polepšili a mohli roztáhnout svá křídla. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Při natáčení první série nacestovali 1.474.546.320 mil, což je v přepočtu asi 2.373.000.000 kilometrů. (Maulincio)
  • Celebrity Braincrash, část s celebritami v 1. sérii, měla původně probíhat tak, že by daná celebrita přišla až do stanu a tam by hrála na herní konzoli jakousi hru a skóre by se zapisovalo na tabuli. Avšak necelý týden před začátkem natáčení se rozhodli tuto část vypustit, protože sledovat někoho, jak hraje hru na konzoli je podle slov Jeremyho Clarksona „boring as shit“. Po tomto rozhodnutí ale začali všichni panikařit: „Sakra, co budeme dělat?“ a až utichl poslední záchvat paniky, někdo navrhl, že by celebrity mohli zemřít nějakým zábavným způsobem ještě dřív, než přijdou do stanu, a tak se stalo. Pro nízkou popularitu byla tato část ve 2. sérii nahrazena tématem „Celebrity Face Off“ – tedy, že proti sobě závodí celebrity z různých odvětví zábavního průmyslu. (Maulincio)
  • Na úplném začátku, když Clarkson „zalévá zahrádku“, kola jeho VW Amaroku se točí. V dalším záběru záběru, kdy leží na zemi, se netočí a o moment později se opět točí. Voda z hadice však celou dobu stříká. (Brain)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama