Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 5

Recenze (319)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Ano, je to otevřené self-promo studia Disney a film je plný product placementu, za který se vůbec nestydí. Netvrdila bych, že film není pro děti - poselství o přátelství je rozhodně pro děti a děti jsou zároveň dnes často zběhlejší na internetu než jejich rodiče (i tohle ve filmu uvidíte). Pro dospělé jsou hlavně povedené meta vtípky (Disney princezny!) Je tu samozřejmě posun oproti prvnímu dílu, ale to je v rámci pokračování animáků vlastně dobře. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

ČSFD projekce, Cinestar Anděl: Takhle se má dělat pokračování! Chytré, chytlavé, zábavné. První hodinka a půl mě bavila, skvělé Easter Eggy jak na Disney postavičky, herní svět, tak i na internet samotný (spam, programy z internetu, vyhledávač,...). Poté následuje slabší pasáž (cca půl hodinky do konce), která rozhodla, že po třech letech stále marně čekám na 5* animák. Je to pasáž, kdy se přejde na "rodinnou notu" a přidá se poučení pro děti (částečně o tom, jak to chodí na internetu, částečně o přátelství), což je samozřejmě skvělé pro ně, ale já sem na to už moc starej a tahle pasáž filmu mi dala slušnou facku a lehce mě zprudila. Závěr už se pak celkem dost natahuje, nicméně potitulkové scény jsou super! Byl jsem na pokračování Raubíře hodně natěšený, dokonce i trailer jsem zhlédl, proto jsem měl obavy, že jsem opět přehypovaný a budu zklamaný. Zklamání se však nekonalo. Film jsem si užil, několikrát jsem se i od srdce zasmál a chyběl jen kousek, abych sáhl po plném počtu. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Možná největším „problémem“ může být, že si druhého Ralfa zamilují hlavně takzvaní mileniálové. Starší generace, které internetem nežijí, se budou ztrácet. A dost zmatené budou jistě také děti. Ty si film sice jistě užijí, ale zejména ty mladší většinu vtipů a odkazů nemají šanci pochopit. Homo Interneticus však chrochtá blahem a lajkuje ostošest.Více v recenzi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $197,230,984Tržby Celosvetovo $487,039,308Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Hromada dobrých nápadov, počnúc vstupu do internetu, ktoré ale chceli ešte viac rozvinúť, vyhrať sa s nimi. Hlavne svet Disney mal šťavu, údernosť, princezné bodovali, bavili. Zas na druhú stranu ten vírus bol troška zbytočne strašidelný a neplnil až tak úplne účel, prišlo to miestami až príliš zbytočne zdĺhavé. Mohli radšej dať viac priestoru pretekárke Shank (Gal Gadot), tá veru rozprúdi krv, dobre to oživila. /videl v kine: 75%/ ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Podlehla jsem citovému vydírání malého ďábla, slzičkám a smrtícímu argumentu "tatínek by mi to koupil" a přinesla domů DVD s druhým dílem Ralfa. Jak mě jednička vcelku pochopitelně minula, dvojka mě pobavila vtípky z internetu a světem princezen (malý ďábel je miluje, takže zírání do studny, bublin, kýblu na mytí podlahy a Golfského proudu máme doma dost pravidelně). Je to i tak spíš tři a půl, ale zaokrouhluji nahoru. Taky mi život změnil urostlý mládenec ... jestli já nejsem pravá princezna. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)
  • Jeden z trailerů obsahuje scény, které se ve filmu neobjevily. Konkrétně se jedná o upoutávku, kde Ralf komentuje koťátko slovy: „Jako by mi do duše nahlédlo,“ a o scénu, kde přiděluje pití pro kocoura a dort pro králíka. (Nathaniell)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama